Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] czemu krystainy zabijaja mnie we wrotach

pck101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszystko powinno isc okej mam biobota ustawiam repair na 10% mam 5 irysow flaxy i same lf3 bo2 i leovova czyli na kazdej konf ponad 200 tys oslon wale po 2 tys ponad co jest nie tak? mam tez konf na speeda zrobiona 1

Opublikowano

wszystko powinno isc okej mam biobota ustawiam repair na 10% mam 5 irysow flaxy i same lf3 bo2 i leovova czyli na kazdej konf ponad 200 tys oslon wale po 2 tys ponad co jest nie tak? mam tez konf na speeda zrobiona 1

Leonov nie ma bonusu we wrotach i nie jest to taki speed jak na przykład x-4, kup vege i ustaw bota i powinno śmigać

28847.gif

32208.gif

Opublikowano

Leonov nie ma bonusu we wrotach i nie jest to taki speed jak na przykład x-4, kup vege i ustaw bota i powinno śmigać

wiem ze nie ma bonusu ale mimo tego i tak zostaje mu chociaz polowa z tego co napisalem wyzej i powinien dac rade jakos a mimo to sie daje ubic

Opublikowano

We wrotach są lagi, ponieważ Kbot noGG robi wrota i jest w nich dużo osób. Poczekaj aż wyjdzie nowa wersja i dopiero rób.

Ja jak latałem ręcznie też mało co nie padłem przez lagi na dk w becie.

Opublikowano

Zalecam się wstrzymać z jakim kolwiek robieniem wrót. Przez to że kbotnogg robi wrota , ludzie oszaleli i trzaskają wrota dniami i nocami. Dlatego praktycznie na każdym serwie są okrutne lagi , i to nie tylko z winy BP , ale także potężnej ilosci userów używających możliwosci GG.

Nawet samemu można złapać duże lagi.