Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Ekwipunek nie działa

Guy

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Witam, gdy biorę zakładkę przedmioty piszę mi "brak połączenia z serwerem przedmiotów". I tutaj pytanie, czy my też tak teraz macie i po jakim czasie to mniej więcej ustępuje? Pamiętam, że tak mi się już kiedyś zdarzyło , ale dawno temu. + za pomoc

Opublikowano

Chyba wszyscy tak maja

Pewnie Valve albo Steam mają jakieś problemy

Niedługo powinno się ustatkować chyba że to coś poważnego

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Ja też tak mam, co więcej nie dawno byłem na polskim serwerze i się spytałem czy też to mają, też to mają :) Mi się wydaje, że to przez dzisiejszy update TF'a 2 ale mogę się mylić. Mam nadzieję, że najpóźniej jutro już to naprawią.

1308908520-U361982.jpg
Uczeń
Opublikowano

Ja też tak mam, co więcej nie dawno byłem na polskim serwerze i się spytałem czy też to mają, też to mają :) Mi się wydaje, że to przez dzisiejszy update TF'a 2 ale mogę się mylić. Mam nadzieję, że najpóźniej jutro już to naprawią.

Dobrze myślisz, poszperałem trochę po necie i dowiedziałem się tego, że prawdopodobnie dodane będą nowe itemy więc dlatego serwer przedmiotów zapewne nie działa jak i sklep mann.co

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...