Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Rozdzielczość

PaweliV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę ustawić rozdzielczości okna gry - robię wszystko a nic się nie zmienia i denerwuje mnie gra na takiej malutkiej mapce... Mój kumpel ma to samo ;/ Chrome, FF, nie ma znaczenia.

Opublikowano

Na chromie też mi zmiana mapy nie działa, na FF ja to robię tak, przechodze do Home, w ustawieniach gry wybieram roździelczość, klikam zapisz, i odświeżam okno z grą.

Opublikowano (edytowane)

Na chromie:

Zmiana rozdzielczości i szybkie odśweżenie okna z grą

Edytowane przez mistrz7losos

Moje życie się zmieniło odkąd mam IBot'a

serwerlagujezwalnajavep.jpg

Opublikowano

To zależy od rozdzielczości ekranu. Jeśli się nie da - to ci nie ustawi :) Ja gram na laptopie (1366x768) i przez tą wysokość mogę grać tylko na najmniejszej rozdzielczości... (na większej nie ma sensu, okno się nie mieści na ekranie...).

Sposób: zaloguj się na innym kompie (z wysoką rozdzielczością), tam zmień rozdzielczość i zaloguj się z powrotem u siebie. Ewentualnie możesz grać na FS (F11) :)

bez linków wychodzących po za mpc.

Opublikowano

@up ten sposob nie dziala. Sam probowalem , na stacjonarnym mam 1400xXXX , na lapku cos dużo mniej. Zalogowalem sie na lapky , caly pasek z ammo pozmieniany , rozdzielczosc duzo mniejsza.

Jeśli masz x768 i Windows 7 , spróboj z autkoukrywaniem paska zadań. Mi to pomogło , ponieważ nie widzałem dołu gry. Włączyłem autoukrywanie i można było normlanie grać ;)