Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomoc] pierwsze kroki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pisze w nowym temacie bo tematów pewnie jest sporo ale ja gram stosunkowo krótko w minecrafta i nie bardzo wiem co i jak a na forum nie mogę znaleśc

więc tak

mam gierkę nie powiem dokładnie skąd i jak ale mam w wersji 1.8.1

gram na single ale nudno bo nie mam ani potworków ani nie ubywa mi jedzenia ani zdrowia.

próbowałem na multi ale nie mogłem na żaden wejść a i jak już na jeden wszedłem nie wiedziałem co i jak.

aha pytanie też czy warto kupować premke jesli tak to gdzie na stronce minecrafta czy gdzieś np. na allegro??

Opublikowano

kupujac premium masz legalnego minecrafta , mozesz zmienic skina , wchodzic na kazdy serwer i dostaniesz oficjalnego minecrafta kiedy wyjdzie , a kiedy wyjdzie , ma kosztowac 70zl bodajze. wiec lepiej kupic teraz niz pozniej

Opublikowano

@Up Jak wyjdzie oficjalna wersja to raczej będzie kosztował coś około 100 zł, teraz kosztuje 70 zł...

@Topic Premium nie opłaca się kupować na allegro, bo nie masz pewności że nie usuną Ci giftcoda, najbezpieczniej jest kupić na minecraft.net, zmień poziom trudności z peacefull na easy lub medium, wtedy powinny być potwory i ubywać Ci życia i jedzenia. :D

Erza_Fairy_Tail_Signature_by_oMagic.png