Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

USER NOT PREMIUM

TechnoLogy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od jakiegoś czasu mam błąd że user not premium, gdy loguje sie do gry. kupilem premium przecież !! normalnie gralem a od jakiegos czasu mam taki shit :/ czy premium moze wygasnąć? o co chodzi? czy 50 zł poszło w błoto??

2060315012_a002786a08_o_89250106.jpg<---- zanim zaczniesz spamować w moich tematach pomyśl, co by Technoviking z Tobą zrobił
Opublikowano

Kupowałem na allegro od kolesia, ma 2 tyś pozytywów i kilka negatywów nie zwiazanych z minecraftem.

2060315012_a002786a08_o_89250106.jpg<---- zanim zaczniesz spamować w moich tematach pomyśl, co by Technoviking z Tobą zrobił
Opublikowano

No masz pecha. Osobiście kupiłem z allegro, i mogę grać. Ale niektórzy tak mają, terazx musisz napisać do typa by Ci wzrócił kasę albo nowy Gift-code.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@up zgadzam się. kupiłem se minecrafta na allegro.pl ale mi wszycho działa

@topic jak wyżej zgłoś nadużycie zasad czy jakoś tak tak jak @up

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Mojemu kumplowi też ,,Wygasło,, Premium Tylko że on jest taka lama że odpuścił... Napisz od kogo to brałeś bo z tego co wiem to tamten tym też miał ok. 2k Pozytywów może to ten sam ;o

Opublikowano

Jedyne co pozostaje to zgłosic na Allegro ;>

Bo tak to niema co sie uzerac z jakims "łajdakiem"

Osobiscie kupiłem GiftCode na allegro ale mi ładnie wszystko smiga :pp

19 Sierpnia 2009 - Po raz pierwszy wszedłem na MPC szukając SpeedHack'a do metin2.

<3

Opublikowano

Moj kumpel mial podobnie i olał to. po kilku miesiącach znowu wbił i wszystko było ok xD

ale jak Panowie up. radzę napisać tam do allegro ale przed tym porozmawiać(najlepiej telefonicznie) z tym kolesiem.

snikersproject1.png
Opublikowano

ja opiszę historię mojego kolegi (może ci pomoże) kupiłem sobie gift coda od kolesia na allegro wszystko git ładnie gram do dziś ale na wakacje doradziłem koledze żeby kupił z tego samego źródła co ja kupił ale przyszedł mu gift cod który nie działa dzwonił do kolesia i tam niby że dostanie niby że to i tamto i nie dostał takiego który by działał więc trzeci kolega z serwera minecrafta powiedział mu że ma zadzwonić do kolesia i powiedzieć że jak nie dostanie poprawnego gift coda to zgłosi na policję i oni sprawdzą jego źródło "gift codów" a powiedział tak bo sam wiedział bo chciał się tym zajmować (ten trzeci kolega) sprzedawaniem gift codów i KAŻDY gift cod poniżej 60 coś złotych jest z kradzionych kart i teraz wyjaśnię jak to jest z długością "żywotności" gift codów a więc gift cod jest kupiony z kradzionej karty i gifty są kupowane na minecraft net po normalnej cenie a że karty są kradzione i nie są to pieniądze złodzieji to sprzedają gifty taniej. I teraz dochodzi do tego że np. taki co mu ukradli kartę zgłasza to i wtedy wszystkie transakcje są cofane i minecraft net musi oddać kasę za gifty i wiadomo przecież nie zostawią giftów więc wyszukują jaki dany gift cod z takowej karty no i te gifty zakupione za pomocą tych kradzionych kart są kasowane i wtedy np. po paru miesiącach się wyświetla komuś napis: USER NOT PREMIUM

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Opublikowano

Ja MC kupiłem na allegro i jestem zadowolony z kupna konta. Śmiga tak jak powinno. :)

W twojej sytuacji napisz do sprzedawcy lub pisz do Allegro , a jeżeli oni nie pomogą to... policja.

Zrozumiałem, że to co tu było , było oczojebne więc to usunąłem. :<

Opublikowano

Ja kupowałem od Loro_Game. Mam nadzieję, że to nie ten ;\

A co do tematu zbiorowy pozew i wywalczycie to razem z allegro. Im więcej to zgłosi tym większa szansa, że jakoś to wygracie.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Mi też wygasł jakieś 1mies temu a zakupiłem na allegro od kolesia z +2tys. Pozy. Napisałem do niego ze wygasł mi podałem email, nick z allegro i ten stary gifcode i na email mi potem przyszedł gifcode nowy

My name is Michael

Czym się zajmuje?

~ pisaniem programów/modów

-> Launcher Metin2

-> Launcher Minecraft

-> ...

~ Photoshop CS5

~ Muzyka

+ zBiErAm + PlUsY +

Opublikowano

Mój kolega, kupował od tego pewnie samego gościa :)

To było rok temu, cieszył się, szpanował że ma konto premium, i pach po tygodniu cyz miesiącu stracił je.

Ale że on taka ciota to nie zgłosił tego.

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...