Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Przeglądarki internetowe

Mystiker

Przeglądarki internetowe  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która przegl?darka internetowa jest Twoim zdaniem najlepsza?

• Mozilla Firefox
      11
    • Google Chrome
      11
    • Opera
      2
    • Internet Explorer
      0
    • Inna
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Która przeglądarka internetowa jest waszym zdaniem najlepsza? Proszę o przemyślane i kulturane wypowiedzi.Chyba nikt nie chcę wypowiedzi typu, że "Ta przeglądarka to gówno, bo tak"

Opublikowano

omg juz 1000000000000000000000000000000000000000000000000 takich tematow bylo....ja korzystam z chroome

Opublikowano

Już było pełno takich tematów -.- Ludzie patrzcie czy ktoś was nie wyprzedził -.-

Google Chrome i ew. Firefox ale nowsze wersje.

fochm.png

By me : (

Opublikowano

Google Chrome, prosty, szybki. I jest to jedyna przegladarka na ktorej dziala Last.fm free music player, dlatego głównie wybrałem tę przeglądarkę

Opublikowano

Polecam przeczytać regulamin Google Chroma :) , gwarantuje że zmienicie zdanie .

Według mnie najlepszym wyborem będzie Firefox

Opublikowano

chrome i firefox fajna rzecz;] powiem ci ze użyj i tego i tego i zobacz tzn zainstaluj je i zobaczysz;] ja sie przyzwyczailem do firefoxa wiec dla mnie to lepsze;]

;]

Opublikowano

Inne tematy to były jednorazowe pytania, a ja chcę zachęcić każdego do dyskusja i właśnego zdania na temat przeglądarek i proszę Was, żebyście, mówiąc, które przeglądarka jest waszym zdaniem najlepsza, uzasadniali dlaczego tak uważacie.

Opublikowano

Polecam przeczytać regulamin Google Chroma :) , gwarantuje że zmienicie zdanie .

Według mnie najlepszym wyborem będzie Firefox

A co jest w nim złego? Powiedz mi, bo nie chce mi się tyle czytać.

Jeśli regulamin chrooma nie jest zły, to chrome, chociaż korzystam z mozilli firefox, lecz Google Chrome lepszy.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...