Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc dzisiaj z kolega zalozylismy klan w Cs 1.6. Chcielismy zrobic strone ale nie wiem gdzie ja najlepiej zrobic ? ;) jesli ktos moglby nam pomoc

z tym albo dal jakies fajne szalboniki to bylo by milo ;) jeszcze jak ktos potrafi robic Herb klanowy w PS albo Gimpie to prosze pisac

GG.1404647

Pozdrawiam...

ladnadziewczynazeslucha.jpg

jeśli pomogłem lub doradziłem daj + a będę wdzięczny ;)

Opublikowano

Mam wybrany przezemnie szablon i teraz jest problem bo kompletnie sie na tym nie znam i nie wiem w jaki sposob mam go wrzucic na moja strone ;/

ladnadziewczynazeslucha.jpg

jeśli pomogłem lub doradziłem daj + a będę wdzięczny ;)

Opublikowano

Masz 3 opcje do wyboru:

1. Zarejestrować się na stronach typu vgh.pl, po procesie rejestracji masz gotową stronę na silniku PHP-Fusion a zarządzasz ją poprzez Panel Administratora. Zmieniasz tam szablon, dodajesz podstrony, kategorie na forum i wiele więcej, główną wadą są ograniczenia o jakich się przekonasz korzystając z ich usług (brak dostępu do FTP, to główna wada).

2. Zainstalować dowolny CMS i próbować własnych sił, na początku jest ciężko wszystko ogarnąć ale po kilku dniach już będziesz stawiał pierwsze kroki

3. Znaleźć WebMastera i zlecić mu za PLN lub złożyć interesującą ofertę ( np. logo na koszulce jakiejś Agencji Interaktywnej czy WebMastera/Freelancera ) a może ktoś Tobie to wykona .

Oczywiście możesz też zacząć naukę Photoshopa i języków programowania ale jeśli nie zamierzasz Tworzyć w przyszłości stron to nie widzę większego sensu nauki Tworzenia Aplikacji/stron WWW.

Wykonuję wszelkiego rodzaju modyfikacje/instalacja dla CMS: PHP-Fusion, Drupal, WordPress, MyBB, phpBB, IP.Board.

Poszukuję grafika komputerowego z bardzo dobrą znajomością oprogramowania Adobe Photoshop do stałej współpracy. Na dzień dzisiejszy potrzeba wykonać około 20 szablonów WWW.

Oferty i pytania proszę kierować na PW lub e-mail RastaJoint(at)spoko.pl.

Nie pomagam na prywatnie odnoście gry

Metin2 czy Tworzenia stron www, masz problem? Pisz na forum a postaram się go rozwiązać

• Dodaj nową pozycję...