Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Nie udalo mi sie znalezc rozwiazania problemu na forum wiec postanowilem napisac nowy temat z zapytaniem.

Sprawa wyglada tak, wlaczam phconnector, bota, odpalam gre za pomoca loadera i tutaj zaczynaja sie schody. Gra 'blokuje sie' na tytulowym oknie silkroad, wlasnie tym:

62150457.jpg

Mimo usilnych staran nie udalo mi sie niczego wykombinowac. Oczywiscie wszystko jest skonfigurowane poprawnie (porty itp). Czy ktos zna solucje tego problemu? Jesli to ma jakies znaczenie to server Diamond.

Pozdrawiam i z gory dzieki za odpowiedzi.

Opublikowano (edytowane)

@Up

Miałam ten sam problem tyle, że z serverem Bloody, przyczyną mojego problemu było złe ip w phconnector.

Wpisałam inne ip i zaskoczyło, nie wiem czy u Ciebie też tak będzie ;- //

Edytowane przez Niki95

mylove.gif

Opublikowano

Po 1sze- musisz mieć ich Media (w tym przypadku media z Diamond)

po 2gie- wchodzisz w folder KD Bota->Proxy-> 01->PhConnector(ten o typie Notatnika) Wpisujesz tam ip z Lynx/Diamond ( w przypadku Lynx-85.17.228.185 Diamond - 94.75.193.200) Zapisujesz.

3. Odpalasz bota, zaznaczasz Bot 01 ( czy tam 1), masz klikasz Start (chyba, że masz swój zapisany config, to go wybierasz).

4. Odpalasz edxLoadera. Możesz teraz zaznaczyć tylko Redicted Logiin i World ip, ale ja do tego zaznaczam Swear Filter,Multiclient,Patch Input,Zoom Hack. Ip w Login i World zostawiasz takie jakie masz (czyli 127.0.0.1). Zmieniasz port na 10001 ( oba port Login i World). Klikasz start. Powinno zadziałać :)

Aha, jeszcze ważna rzecz. Jeżeli w edxLodaerze wybierzesz media z Diamonda, to będziesz mieć do wyboru Rose/Lillum, gdzie Rose-Diamond, Lillum-Lynx :). Powodzenia

I hope life teach you good... I hope...

• 2 miesiące temu...