Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcialbym sobie pgorac na SweSRO, nie obchodzi mnie wasze zdanie czy jest dobry czy nie.. ja chce poprostu pograc :) niestety chcialbym zwrocic sie do was o pomoc, m. in. jak mam wlaczyc zeby odpowiednio dzialal ? otoz.. sciagnalem caly klient z glownej strony, zalozylem konto pomyslnie, lecz gdy doszlo do sciagniecia media.pk2 oraz media pather nie powiodlo sie.. wlaczalem ale ciagle wystepowal blad podczas wlaczania sro_clienta ( Screen weqweqwewqw.jpg

Uploaded with ImageShack.us ) to jest wyczerpujace.. zaczelem wiec drugim sposobem " Edx loader ! bez media ! " ... bzdura ! sciagnalem jeden z glownych tematow edx loadera, niestety wiekszosc zdjec z ustawieniami przepadly.. wiec prosze was ! nie dodawajcie stron ze zdjeciamy, ktore nie sa wyswietlane ! no dobra ale przejdzmy do problemu.. ustawilem edxloader mniej wiecej w ten sposob: screen ookkk.jpg

Uploaded with ImageShack.us ... co sie dzieje w tym momencie ? nic ! kompletnie nic ! dlaczego ?.. wylaczylem Redirecta i tez nic.. ehhh jezeli macie na to sposob, to wytlumaczcie jak najlepiej.. zalozcie nowy poradnij z czestym obserwowaniem, wytlumaczcie mi co zle zrobilem, jesli jest odpowiedni temat to dac ( lecz sprawdzajcie czy jest obserwowany na bierzaca). Albo podajcie inny prywatny serwer z Silkroadem ktory ma wysokie raty itp ( tak, tak chce pograc tylko tydzien.. ) ( nie piscie zartu z normalnym clientem , bo wcale mnie to nie bawi :) ). Ten kto wytlumaczy.. wynagrodze niestety drobnym prezentem w postaci +

21322170410104241.png

The Golden Eagle