Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tez niby mam na 1.8.1 ale mi tak za bardzo nie dziala bo nie umiem wgrac ;/ (chyba to jest na 1.7.3 ) Raczej na 1.8.1 bo tam trrzeba pliki wrzucic do resoucures ( zrobione ) wrzucic pliki do mods w jakims folderze ( nie wiem czy te pliki sa potrzebne z tego co wiem to takich sie taam nie wrzuca , ale zrobione ) wrzucic mod loader ( zrobione ) i nic nie kaza wrzucac do minecraft.jar procz mod loadera

WHAT A FACK/??? kto chce to rozgrysc prosze link ...Od Oryginalnego Wykonawcy Macie Tam Informacje Co Robia Czyli ( Lucznika , Szermierza , I takie inne duperele wiecie o co chodzi juz bedzie to calkowicie rozbudowany mod i bedzie to koncowa wersja tylko jeszcze jest to w pracy )http://www.minecraft...quests-preview/ Jest na wersje 1.8.1 jak w temacie !! Pozdro licze na plusy

Edytowane przez albicoolvod

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano
Tez niby mam na 1.8.1 ale mi tak za bardzo nie dziala bo nie umiem wgrac ;/ (chyba to jest na 1.7.3 ) Raczej na 1.8.1 bo tam trrzeba pliki wrzucic do resoucures ( zrobione ) wrzucic pliki do mods w jakims folderze ( nie wiem czy te pliki sa potrzebne z tego co wiem to takich sie taam nie wrzuca , ale zrobione ) wrzucic mod loader ( zrobione ) i nic nie kaza wrzucac do minecraft.jar procz mod loadera WHAT A FACK/??? kto chce to rozgrysc prosze link ...Od Oryginalnego Wykonawcy Macie Tam Informacje Co Robia Czyli ( Lucznika , Szermierza , I takie inne duperele wiecie o co chodzi juz bedzie to calkowicie rozbudowany mod i bedzie to koncowa wersja tylko jeszcze jest to w pracy )http://www.minecraft...quests-preview/ Jest na wersje 1.8.1 jak w temacie !! Pozdro licze na plusy

Jak to przecież jest na 1.7.3... Wyraźnie pisze w temacie, a nawet nic nie znalazłem w nim coś o 1.8.1.... <_<

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Pisze tam przeciez ze na 1.8.1 a v173 to moze wersja tego :P bo np jest wersja 1.9.3 nawet i to jest wersja tego moda Tylko ze jak wlaczam z tym mc to laduje sie pojawia sie czarny ekran na pol sec potem mojang na sec potem na pol sec czarny ekran i sie wylacza wiec to problem czego innego a nie wersji

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Pisze tam przeciez ze na 1.8.1 a v173 to moze wersja tego :P bo np jest wersja 1.9.3 nawet i to jest wersja tego moda Tylko ze jak wlaczam z tym mc to laduje sie pojawia sie czarny ekran na pol sec potem mojang na sec potem na pol sec czarny ekran i sie wylacza wiec to problem czego innego a nie wersji

Przykro mi, ale ja nie widziałem, żeby tam tak pisało... :huh: nawet szukałem wyszukiwarką i nie znalazło mi takiego wyrażenia jak 1.8.1... Jeśli piszę

[V1.7.3] MineColony V0.7 RC13

to znaczy, że to jest na wersję 1.7.3. I do tego, że nie działa to bankowo to jest to... -.-

xKaMaSx

exMod

Memory

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...