Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Wam Sie Podoba I Nie Podoba

Koltor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hejka założyłem ten temat żeby poznać wsze ogólne zdanie o tej grze a więc moje zdanie jest takkie:

Ogólnie gra jest fajna fajnie skille sa zrobione ale mało ich jest i to jest - ale reszta jest ok bronie zbroje jest ich troche mało ale jest fajnie

jest dość trudno wbijać lv i to też jest nawet fajne a teraz co mi sie nie podoba:

Potki są za drogie przeciętny gracz prawie wszystko wydaje na potki powinni przedmiotu u NPC taniej zrobić bo 1 lvl nie wyciągnie z nikąd np 6k na poty małe na hp i 19k na małe na mane z kąd powinni to zrobić taniej i ogolnie zbroje jak ktoś jest nowy to nie wiem że z misje dostanie zbroje i idzia do sklepu a tu zbroja na 1 3k nie wiem gdzie tak było ale przy średnim zarobku na 1 lvl 10yang za pieska to by musiał ich zabić dużo więc ogólnie za duże ceny dali powinni je zmniejszyć o około 50-70% potem na 50+lvl idzie nazbierac kasy bo juz wteddy lecą itemki z v1 i je można sprzedać albo u npc za ponad 20k i juz jest na potki albo u jakiegoś gracza np luske nie wiem za ile stoją ale dajmy 500k pare godzin tam siedzisz lotnisz kilka takich zbroji np 3 3x500k=1,5kk. Ale na początku jest cieńko z kasą i to utrudnia gre!

@edit

Właśnie ulepszanie mi sie tez podoba kowal tez jest fajny

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...