Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Update 13-14.10.2011

AdrenalinaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oryginał:

"Tomorrows Patch will bring a few new items to the in-game shop, except the AI_AW being F2P which won't happen until our next patch. There is a few F2P guns and additional weapons added for Dinar for Premium Players. I'll have Jericho post the list once we go into maintenance tomorrow. There is also some changes which are going to upset some players as well, such as the K/D Reset and other items which are no longer available for Dinar.

Tłumaczenie (google translator):

"Tomorrows poprawki przyniesie kilka nowych elementów do gry w sklepie, z wyjątkiem AI_AW które nie nastąpi dopóki jest F2P naszej następnej poprawki. Istnieje kilka karabinów i broni F2P dodano dodatkową premię dla gracza dinar. Będę Jericho mają po liście, gdy będziemy wchodzić jutro konserwacji. dlatego istnieje potrzeba zmiany, które denerwują niektórych graczy, jak również, takie jak K / D reset i innych przedmiotów, które nie są już dostępne dla dinarów.

Full Oryginał - bez tłumaczenia !

War Rock Server werden für die Wartung heute @ 5.30 ish PM PST herruntergefahren. Dies wird eine schnelle Wartung mit tollen Ergebnissen werden ... Viel Spaß! -Nemico.

"Tomorrows Patch will bring a few new items to the in-game shop, except the AI_AW being F2P which won't happen until our next patch. There is a few F2P guns and additional weapons added for Dinar for Premium Players. I'll have Jericho post the list once we go into maintenance tomorrow. There is also some changes which are going to upset some players as well, such as the K/D Reset and other items which are no longer available for Dinar.

-Nemico"

Der Patch Morgen wird ein paar neue Elemente in die in-game Shop bringen, mit Ausnahme der AI_AW wird F2P, die nicht bis zu unserem nächsten Patch passieren wird. Es gibt ein paar F2P Waffen und zusätzliche Waffen für Dinar für Premium-Spieler. Ich werde Jericho nach der Liste fragen, wenn wir in den Wartungsmodus morgen gehen. Es gibt auch einige Änderungen, die einige Spieler verärgern wird, wie die K / D Reset und andere Gegenstände, die nicht mehr für Dinar zur Verfügung stehen.

Nemico-

Übersetzt von Mir .. ich weiß ich bin schlecht in englisch aber ich hoffe man kann die wichtigen dinge entnehmen.

Info znalazłem na oficialnym forum warrocka !!!

Opublikowano

Nie wiem skąd wziąłeś to info odnośnie takich szczegółów w update, ja nic podobnego nie znalazłem.

Jedyna wzmianka to:

War Rock will be down for maintenance today @ 3PM PST. At this time servers will start to go down for maintenance. We will be patching smile.gif Further details on this patch will be revealed during or after maintenance, so stay tuned!

Ale jak widać g1 znowu, za dużo obiecywało, bo po patchu ani widu ani słychu.

Dzisiaj w nocy został przeprowadzony jedynie reset serverów, hacki w dalszym ciągu powinny działać

32354141673387527780.png

Opublikowano

No ja też zadnego Update nie mam tak jak up WTF?

@Down no też dobrze bo hacki dalej działają ale dali by jakiś event nowy a nie to samo ; /

NIE BĄDZ ŻYŁA DAJ + : )

33983.png

18590.png

35672.jpg

21571.jpg

35662.gif

Opublikowano

-,- A ja liczyłem na uptade ;/ Miałem nową wersje hacka wydać, jak już bym adresy znalazł :(

@Top

+ za info. Trochę późno ;D

1393461645-U349224.png

Opublikowano

mi nic nie updatowało oco chodzi?

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Mieli wziąć się za skrypty, plvl i hakerów. Jak na razie idzie im dobrze zostało im tylko neutralizacja hakerów. Co do tematu patchu ani widu ani słychu.

G1 tylko dużo obiecuje a nic prawie nie robi...

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

@UP Bo jak jakiś hacker włamie się na server i im tam trochę namiesza to nie umieją naprawić tego inaczej.... tylko najprościej zrobić restart server'a <_< żeby usunąc te wszystkie room'y...... i pewnie jeszcze jakieś rzeczy które zrobił ten który się włamał :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Tak zawsze jest... Idą na łatwiznę..

A co update to może dzisiaj coś będzie ?

U mnie już od około 2 godzin pisze "version.txt"

Chociaż nie wiadomo... Czy to napewno update ;x

Opublikowano

Jest UPTADE dodali stroje dla wszystkich klas i do item shopu dodali combat knife trowing knife i katane.Z pxów Top Gun ale trzeba mieć premium.

Można też kupywać rzeczy za G1 w ITEM SHOPIE :)

PS.Są nowe głosy w grze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...