Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wiem, że temat cheatów do LOLa był często poruszany w tym dziale, ale chciałem się dowiedzieć czy może słyszeliście o jakiś pracach na temat cheatów, botów itd do LOLa.

Chciałbym też znać wasze zdanie na ten temat co o Tym sądzicie :) Z tego co wyczytałem na forum i w sieci do LOLa nie ma cheatów, ale pewien koleś wspominał mi kiedyś ( na obozie jakiś typek xDD), że posiadał on cheat na golda. Wypowiadajcie się na ten temat :D

34119.jpg

35353.png

35205.jpg

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

Opublikowano

Bot do LoLa? Przyznam Ci, że takie są, a nawet stworzyli je sami autorzy gry! Jak Ty sobie wyobrażasz botowanie w LoLa? Sam Ci dołącza, gra(o ile będzie można to nazwać grą)i nabija Ci PZ? Po paru takich grach pójdzie na Ciebie tyle reportów, że głowa mała. Co do hacków widziałem gdzieś na MPC info o ZoomHacku, na pewno znajdziesz.

Cheat na golda: BUAAHHAHAH :)

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Był kiedyś bot który wchodził do gry niestandardowej, dodawał bota a podczas gry biegł do wierzy przeciwnika i giną. Po jakimś czasie, przegrywał i zaczynał grę od początku. Przydatne do reffów i nabijania sobie IP (chodź na 30lv raczej bez sensu).

Na epvprs znalazłem coś takiego:

To jest ukryta treść, proszę

Ale nie sprawdzałem czy działa.

Opublikowano

Powiem tyle :

Jeśli ktoś stworzy hacki np. na golda, jakieś speed hacki itp. ogólnie coś co daje przewagę, to uczciwi gracze będą poszkodowani. No i trochę lipa przegrywać z powodu cheaterów.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano (edytowane)

Poza tym gra toczy się na serwerach riotu więc raczej niemożliwe jest skonstruowanie goldhacka, speed hacka itp. No chyba, że włamiesz się na ich serwery , więc powodzenia.

Edytowane przez Adamoll

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak dla mnie LOL to zbyt ciekawa i rozwinięta gra i jak by nie patrzeć prosta WYSTARCZY KURDE MYŚLEĆ aby osiągnąć w niej sukces. A co do tego golda. Szczerze jak bym miał takiego chacka wolał bym się nim nie dzielić po co go rozprowadzać skoro po pewnym czacie wymyślili by na niego zabezpieczenie itd...

34119.jpg

35353.png

35205.jpg

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

Opublikowano

Co do goldhacka to takowy jest... ostatnio jak gralem 3v3 na topie ashe na 1lvlu miala 3 dorans blade'y i buty wiec... Jak ludzie tylko zobacza kogos kto moze hackowac odrazu na niego zareportuja :P nie ma sensu hackowac w LoLu pomijajac taki np. "maphack"

Opublikowano (edytowane)

Do twórcy tematu:

Po cholerę tworzysz kolejny bezsensowny temat? Na siłę próbujesz od kogoś wyciągnąć jakieś informacje na temat hack-ów do lol choć nigdy nie istniały i na tą chwilę nie istnieją (idź na google lub e-pvp jeżeli nie daję Ci to spać). Słaniasz się debilnym tekstem: "może ktoś słyszał". Proszę Cie skończ grać w lol, wracaj do metina...

PS. Hack na golda, naprawdę co niektórzy tutaj mają mały móżdżek jeżeli twierdzą że takie coś wyjdzie i będzie działało długi czas (bo nie wątpię w to że komuś się uda lecz riot szybko reaguje na takiego typu "gówna").

Szczerze jak bym miał takiego chacka wolał bym się nim nie dzielić po co go rozprowadzać skoro po pewnym czacie wymyślili by na niego zabezpieczenie itd...

Proszę Cie zacznij się leczyć...

Edytowane przez polackk
Opublikowano

Ja tam był pograł na hackach .

Ciekawe doświadczenie , w LoLu na hackach. :P

Wątpię że kiedyś będzie wgl. coś takiego. :<

Zrozumiałem, że to co tu było , było oczojebne więc to usunąłem. :<

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...