Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

1. Lagi!

Cześć!

Mam neta 25mb z UPC, na speedtest'cie mam ping 27ms, grając w CoD: MW mam ping ~30.

A grając w LoL'a mam około 300 i nie da się grać, mam tak od dzisiaj, nic nie instalowałem.

2. Trybunał.

Wchodzę sobie do trybunału, sprawdzić co to jest itp i mam taką wiadomość:

"Whoops! There's a Problem!

You are not a Level 30 summoner, please return to the Tribunal when you have reached this level. "

Mam 30lv, co mam zrobić?

Opublikowano

Co do pingu- ostatnio sporo było problemów z serwerami, mi tez ping skakał do kosmicznych wartości. Może to z ich winy. Wydaje się to być prawdopodobne, skoro w innych grach jest ok.

Opublikowano

1. Wyłącz niepotrzebne programy, sprawdź programem typu netlimiter czy nic nie zjada ci łącza, ale skoro w innych grach jest normalnie to pewnie wina serwerów RIOT. Grasz na US?

2. Trybunał przez pewien czas aktualizuje lvl. Ja czekałem na możliwość skorzystania z niego około 2 tyg. Swoją drogą - nagrody są symboliczne - 10IP za sprawę(poprawnie rozwiązaną).

Opublikowano

Spróbuj reloga na stronie głównej lola. Też się dziwiłem, czemu nie mogę jeszcze korzystać z trybunału, a w końcu 30lvl mam już od kilku dni. Przypadkowo się wylogowałem i od tej pory wszystko dobrze działa ^^.