Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Na początek powiem że nie reaguję na posty dzieci "neostrady" takie jak:

-Kto cię Kur*a przyimnie

-Zal pL

i tym podobnych [...]

Ok od podstaw :)

Chciałem się zgłosić na GM`a do jakiegoś prywatnego serwera Silkroad.

Może też być na emu, ale żeby nie był postawiony na słabiutkim kompie na 3sloty.

Byłem GM`mem na 2 Privach na Emu (bo nie dałem rady dostać się na prawdziwego priva na plikach ksro albo innych)

Jestem ogarniętym człowiekiem i chętnie pomagam ludziom w potrzebie.

Nie mówię o takich rzeczach jak dawanie itemów lub silków.

Lubię organizować dobre eventy

(nie takie jak na większości że koleś przywołuje Yarkana dla low lvli.)

Eventy u mnie wyglądają tak:

(Pomysł ściągnięty z GlorySro ale podoba się innym) PvP z nagrodami

Eventy rozdzielane dla LowLvli & HighLvli, np. W jangan robię event z uniqe dla wysokich lvli, a w Constantinople dla małych.

(więc nie będzie pt takiego jak "PT EVENT +95")

Dla Małych lvli będę dawał uniqe 10-20 lvli wyższych

Będą też finałowy event pod koniec normalnego czyli np. dla Low przywołam TigerGirl (Titan), a dla high to TaiSui i tak dalej.

Ok koniec o eventach ^^

Dodatkowe info co będę robił to tak że chodzę po mieście na komendzie Invisible, i sprawdzam czy ludzie np. na ogólnym się nie wyzywają i takie tam sprawy.

Ludzie mogą wysyłać do mnie skargi na innych graczy lub problemy związane z grą, czyli tak zwane Bugi (czyt. Bagi).

Choć nie trzeba.

Co mogę jeszcze napisać...

Może info o sobie samym :)

Imię - Karol

Nazwisko - Niekoniecznie ale jeżeli będzie potrzeba to na PW albo gdzieś tam podam

Wiek - 20lat

Ile gram w Silkroad - ponad 6 lat (zaczynałem tą cudowną gre jako 14 letni Newbie (noob)

Doświadczenie z "Ogarnianiem" - nawet duże bo umiem uspokoić ludzi psychicznie =)

Więcej info znajdziecie pisząc do mnie na GG

xxxxx

Możecie też pisać mi na PW lub tutaj w temacie :)

Dziękuję i mam nadzieje że nie będzie głupich komentarzy.

Cya i pozdro

@EDIT

Chciałem jeszcze napisać że jak ktoś nie ma stronki//forum serwa mogę wykonać za darmo na dobrym i fajnym hostingu :)

Grafiką też się zajmę

Edytowane przez plimos
Opublikowano

po 1sze... nikt Cię nie przyjmie bez umiejętności codera..., po 2gie, darmowy hosting na stronę- brawo za logiczne myślenie, każdy umie korzystać z google. Piszesz, że masz 20 lat, ale na swój wiek jesteś nierozgarnięty. Składasz podanie, a nawet nie poczytasz o tym w necie. Mogę się założyć, że miałeś swój emu na shitowym silniku SSE czy SEA. Każdy dzieciak by to odpalił. Spróbuj zalożyć server na plikach vsro, naucz sie komend, PHP, code, wtedy składaj kandydaturę. To jest tylko moje zdanie. Btw, powodzenia.

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano (edytowane)

a ja nic niewniose wiecej do tematu niz przedmowca dodam tylko ze popieram kolege +

@edit nic dodac nic ujac

Edytowane przez Ruda_v1
ruda2m.jpg
Opublikowano (edytowane)

@2up - Koleś, widzisz to co napisałem na początku? Nie chce głupich komentarzy, nie znasz mnie? to mnie nie komentuj że nic nie znam. Ja powiem szczerze, nie jestem koderem.

ale zgłosiłem się do pomocy NA serwerze a nie w ROBIENIU serwa, więc przestań [...] Chce po prostu pomóc.

A komendy znam, a jak nawet bym nie znał, wkułbym je na pamięć, ja nie jestem dzieckiem i wiem co chce robić, jakbym niczego nie umiał to bym się nie zgłaszał.

Odpałujcie się trochę

@Topic - W tym temacie nie chodzi o dyskusję, a o to żeby ktoś się zainteresował, i nie nabijaj sobie postów bezsensownymi komentarzami [...]

Ktoś jeszcze chce coś napisać?

@EDIT

Co do tego że stawiałem serwa

NIE i NIE stawiałem serwera, ja mam dobrego kompa ale nie nadaje się na serwer.

Co do darmowego hostingu

NIE każdy jest bogaty, a darmowy hosting to też dobra rzecz, nie gadam tu o Polskich takich jak Pun

Edytowane przez Varios_
Opublikowano

@Up

Wiem że na poziomie, i to doceniam, bo widać że dojrzały człowiek, zresztą jak większość...

Ludzie gadają że tu są chamy bo ich wyzywają a przecie oni są noobami i się jeszcze wkurzają.

Ja nic do niego nie mam, ale napisałem na początku że nie chce komentarzy że "czegoś nie umiem" skoro umiem (nie wszystko ale tak)

Ja sam nie jestem idealny, a co do tematu to szukam kogoś kto potrzebuje człowieka w ogarnianiu kogoś, może być nawet GA :)

Nie chce się bawić plikami bo coś jeszcze spiepszę i będzie kicha ^^

Z całym szacunkiem przepraszam za swojego bezmyślnego posta :)

Czekam na dalsze odpowiedzi

Opublikowano

Ludziom, którzy już robią serwer na poważnie nie przyda się ktoś, kto się na tym kompletnie nie zna i w niczym nie pomoże.

Today I’m gonna love my enemies

Reach out to somebody who needs me

Make a change, make the world a better place

’Cause tomorrow could be one day too late

Opublikowano

ehh... nie czytacie w ogóle tego co piszę?

@mofat666 - po pierwsze: podoba mi się twój avatar ^^. po drugie jak napisałem chcę się zgłosić na kogoś kto pomaga w np. ogarnianiu ludzi, eventach, sprawdzaniu, tester i takie tam sprawy.

Sorki że tak powiem ale Ku*wa CZYTAJCIE potem piszcie =.=''

Opublikowano

Varios z jednym się nie zgodzę co napisałeś, na tym forum jest pełno chamów a co do samego twojego podania to miło że istnieją jeszcze ludzie którzy chcą pomagać innym nie chcąc nic za to.

Ja ci życzę powodzenia w szukaniu ;) Pozdrawiam

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

A ja ten temat zamykam, powód? Nikt nie prowadzi tutaj rekrutacji na GM'a. Jeżeli będzie owy temat z privem który szuka gm'a to tam złóż podanie.

BTW. nie podajemy publicznie gg.

Closed.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...