Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako rodowity Polak zarejestrowałem się na East lecz

mam pytanko

zauważyłem że można się przenieść na West za darmo lecz czy:

Opłaca się to ? Będę mógł wrócić z powrotem na East?

Jaki poziom skilla ? Bo słyszałem, że na West jest większy poziom

no i na razie tyle pytań

1375207970-U250359.png

Opublikowano

na nordic masz polaków i rusków na west masz niemców i francuskich wybieraj kogo bardziej nie cierpisz

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Pierdolenie na west są takie same fuck tardy jak na east, poziom zaczyna być lepszy na rankedach 1700+

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Gram na West i jest tam O WIELE większy poziom niż na East. Nawet na głupich normalach to da się poznać.

Druga rzecz, to brak wkurwiających polaczków.

@Down.

Tu masz rację. I tu i tu są, ale na West jest ich o wiele mniej . I wielkim plusem jest brak polaków, którzy psują większość gier.

Opublikowano

Gram na West i jest tam O WIELE większy poziom niż na East. Nawet na głupich normalach to da się poznać.

Druga rzecz, to brak wkurwiających polaczków.

Żartujesz sobie? I na tym i na tym serwerze są nooby, nie ma to różnicy, zależy to wyłącznie od szczęścia (jeżeli grasz losowo), a jeżeli team'em to od poziomu przeciwników i twojej drużyny.

Opublikowano

Do twórcy tematu:

Ciężko poczytać news-y zawarte na oficjalnym forum? Po chuj? Lepiej założyć kolejny idiotyczny temat "east czy west". Powiem tyle, poziom taki sam a jak siedzisz w elo hell to Twoja sprawa, nigdy na takim poziomie ani tu ani tam nie będzie dobrze.

Opublikowano

już lepiej czytać ten francuski i niemiecki bełkot niż czytać wypociny 12letnich polaczków kaleczących ojczysty język

reasumując jak jesteś idiotą to proszę zostań na east

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Właściwie platforma nie ma znaczenia. Na west też możesz spotkać polaczków, którzy myśleli "A ja to jestem Pr0 tylko przez nabuw z mojej drurzyny przegrywam i jestem w Elo hell, to po resecie przenionse siem na west bo tam som prosy i mnie pocarruja". Nie wiem jaki jest poziom gry na west, ale na east, na rankach 1300+ rzadko kiedy trafiają się ludzie którzy niszczą grę. Oczywiście - trafia się że ktoś nie ogarnie, sfeeduje, zbluzga junglera bo nie gankował (przypomina mi się Irelia - w 4 min 0-2 vs Wukong) i zragequit-uje. Ale są to raczej wyjątki.

Opublikowano

Na west poziom jest lepszy od east dopiero na elo 1700-1800+.

Jeżeli sądzisz, że podołasz tam radę na tym poziomie to się grubo mylisz. ;)

Opublikowano

już lepiej czytać ten francuski i niemiecki bełkot niż czytać wypociny 12letnich polaczków kaleczących ojczysty język

reasumując jak jesteś idiotą to proszę zostań na east

Szanowny kolego idioto, jak się siedzi w elo hell to się niestety słucha takich durni a widzę że obcujesz cały czas na owym poziomie. W takim razie idź na west i czytaj wypociny francuzów i niemców wyzywających Cię od baranów. ;)

Opublikowano

Pierdolcie na west jest tylko lepszy angielski, ale i tak zdarzają się france kidy co ni w ząb nic nie mówią po anielsku.

Bawisz się graj na east, masz ambicje graj na west

Opublikowano

I na wescie i na eascie zdarzają się tzw. "pr0sy", a to rusek, który na cały team ma olewke, albo francuz. Nie dyskryminuję graczy innych państw, ale tak po prostu jest. O dziwo z Polakami da się grać, nie każdy ma 12-13 lat i czepia się wszystkiego.

Opublikowano

Głowna decyzja należy do Ciebie, aczkolwiek jeśli lubisz grać pośród polaków o całkowitym braku kultury (97% polskich graczy EU Nordic-East) to polecam ten właśnie serwer. Jeśli chcesz grać wśród ludzi których itak nie rozumiesz, ludzi którzy mają o niebo lepszy poziom niż gracze z Easta, to polecam Ci właśnie Westa. Grałem bardzo długi czas na tym serwerze... Niedawno rozpocząłem ponowną grę aczkolwiek już na serwerze East. Różnica debilizmu, umiejętności gry i kultury jest tak wielka, że nawet Manuel Uribe (kiedyś najgrubszy człowiek świata) nie dałby rady "zalepić" tej przepaści...

Jednym słowem:

East jeśli chcesz grać z polakami...

West jeśli chcesz grać na wyższym poziomie...

FyvzeeY.png

Opublikowano

Polecam ci east ,

1. latwiej sie wybic z elo hell jak i latwo spac, jezeli ogarniasz to sie wybijesz

2. Mozna spotkac duzy polakow

3. TO jest minus teggo bo duzo jest dzieci ktore tylko rejetruja sie i graja

4. to i na west tez jest po prostu ussless trolle.

Szczerze mowiac wole east bo gralem na west i poziom taki sam tyle ze ludzi maja inny charakter i na east albo sa wkurzajacy albo spoko, na west przewaznie sa wkurzajacy