Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] wywalanie z serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Mam taki problem:

odpalam serwer i loguje sie do gry. Wybieram postać i wchodze na mapke- wszystko pięknie działa. Ale kiedy zaczyman bic (nie tylko moby ale tez dla picu ze spacji) to mnie wywala i musze sie znowu logować.

Moze ktoś pomóc mi to naprawić a i jeszcze podać pliki odpowiadajace za status itd. bo nie widze zakładek.

Z góry wielkie dzięki

+ / - daję też :D

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano (edytowane)

Nie chodzi o status serwera tylko postaci (jak naciśniesz C/V/B/N)

@edit:

Juz wiem gdzie tkwi błąd ale wszystkiego nie ogarniamProszę oto link do mojego sysser'a może ktoś mi to dokładnie wytłumaczy byłbym wdzięczny

To jest ukryta treść, proszę

Edytowane przez piotrekkkkkk

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano
jeśli to jest serwer hamachi to nigdy nie będzie statusu serwera w cliencie :>

to ja jakoś mam

Tylko mi nie gęgaj, że to tylko wizerunek, bo ja kurwistrzale i bez niego mam szacunek.