Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia]Zamykanie wlasnego tematu

natan1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostanio bylem na forum wiaderko czy jakos tak i widzalem ze mozna zamykac wlasne tematy co tutaj by bardzo sie przydalo by sie dla modkow.

To nie jest chyba trudna sprawa zeby zrobic cos takiego tak myslie nasze kochane mpcforum jest naprawde najlepsze do gier i pomocy itp. I tu mozna jesce dac ta opcje zamykanie wlasnego tematu

Jesli cos takiego bylo to sorry

Opublikowano

Prawie każdy dział ma moderatora, inne mają kilkunastu, kidzi też mogą zamykac, są jeszcze global modzi i admini. Dodatkowo userzy nagrodzeni rangą mmt i gm mogą zamykac swoje tematy.

Myślę, że zbędne jest to dla zwykłego usera. Od tego jesteśmy, żeby zamykac takie tematy :)

Opublikowano

Wali mnie inne forum..

To jest inne i do tej funkcji sa kidmodzi.

Napiszesz ze do zamkniecia a oni w ciagu 24 h zamkna, modzi tak samo

nie sorry ja czekalem 2 dni zeby mi zamkneli 1 temat na kolegi koncie bo caly czasz spam byl

Opublikowano

@up

a wiesz co to raport/pw do kida/moda? Modowanie wygląda też troche inaczej niż wam się wydaje, nie zawsze możemy zamknąc temat, bo user nie wyraził na to zgody, albo pojawiają się inne problemy bądź dyskusje (czasami karane warnami na offtop/spam).

Opublikowano

@up

a wiesz co to raport/pw do kida/moda? Modowanie wygląda też troche inaczej niż wam się wydaje, nie zawsze możemy zamknąc temat, bo user nie wyraził na to zgody, albo pojawiają się inne problemy bądź dyskusje (czasami karane warnami na offtop/spam).

no sorry zebym ja do kida pisal?? sam mowisz ze sami zamykacie

rawie każdy dział ma moderatora, inne mają kilkunastu,
Opublikowano

Po co chcesz zamykać temat? Przecież komuś może się przydać lub może mieć podobny problem... Kiedyś już o tym było

Zdecydowanie nie

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Po co chcesz zamykać temat? Przecież komuś może się przydać lub może mieć podobny problem... Kiedyś już o tym było

Zdecydowanie nie

jesli komus sie przyda to google nie boli znajdzie w koszu tez

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...