Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INNE] Ważna informacja Proszę wchodzić i komentować !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedozwolone oprogramowanie - ostrzeżenie

Drodzy Gracze,

w związku z tym, że już niedługo ruszą masowe blokady systemowe za używanie niedozwolonych "dodatków" do gry Metin2, chcielibyśmy przypomnieć, że wszelkie programy rozwijające postać pod nieobecność gracza są niedozwolone i łamią zasady obowiązujące na projekcie Metin2.pl. Pragniemy również przypomnieć o tym, że korzystanie z programów ułatwiających grę może nieść za sobą ogromne konsekwencje - i nie mamy tutaj na myśli tylko blokady konta w grze.

Autorzy "dodatków" bardzo często oprócz programów/skryptów, które faktycznie ułatwiają grę, dodają również keyloggery - a to może się przyczynić nie tylko do utraty wszystkich postaci oraz zdobytych przedmiotów w grze Metin2. Keyloggery bardzo często wykorzystywane są do kradzieży danych dostępowych do poczty, banków oraz wielu innych serwisów/usług dostępnych w internecie.

Korzystając z okazji chcemy przypomnieć kilka rzeczy związanych z bezpieczeństwem kont Metin2:

Nikt z Zespołu Metin2.pl nigdy nie zapyta Was o hasło do konta.

Strony z tzw. "ban listami" oraz "doładowujące Smocze Monety/Yang" są prowadzone przez oszustów i nie należy na nie wchodzić.

Dane dostępowe bezpiecznie można podawać wyłącznie na oficjalnej stronie projektu oraz w Systemie Zgłoszeń.

Życzymy miłej gry,

Zespół Metin2.

Wiadomość pochodzi z oficjalnej strony Metin2.pl .

Wypowiadajcie się czy tylko straszą czy jak to będzie ?. Pozdrawiam .

Proszę Moda o zostawienie Tematu .

Opublikowano

W poniedzialek chyba to juz testowali bo byly masowe blokady kont. Ja stracilem ponad 10 wiec raczej zartow sobie nie robia. Bany byly systemowe bez zadnej wiadomosci zwrotnej na e-mail. Bany sie posypaly choc HS mialem zablokowanego(choc nie wiem czy na 100% dobrze) a postacie byly offline. Z reszta juz poruszylem ten temat: bany

Potrzebujesz czegoś? Może to mam zobacz -
Filmy Seriale Gry Aplikacje Książki

Opublikowano

Miskiek powiem Ci ,że u mnie bany sypią się jak pojeban* nie wiem co to kur... hs bloknięty twoim sposobem .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...