Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Desing,Skrzynie piratów

OsiekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam do was 2 pytania,aby nie zakładać 2 tematów

1.Jaki desing wybrać?venom czy solace?(latałbym częściej na statki)

2.Czy opłaca się kupić 120 kluczy do skrzynek piratów?(szansa mała czy duża że wpadnie desing za 250k?)

daje + lub - jak kto woli

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano (edytowane)

Wżyciu nie kupuj venoma! Wystarczy emp i po jego mocy bierz solace.Osobiście brał bym diminshera na statki no ale ok.

Ja bym wolał zbierać na design, wydałem ponad 700 k uri i dostałem ze 7 bastionów ale 0 designów za 250 k uri.

Edit.P3in sory miał byc plusik:(

Edytowane przez wilk2312PL
Opublikowano

Nie bierz żadnego z powyżej wymienionych Designów bierz spectruma :) najlepszy do pvp przy dobrym koncie 4-5 golców na klatę weźmiesz ja bym kupił jeden Design + klucze i zbierał :)

Opublikowano (edytowane)

Nie bierz żadnego z powyżej wymienionych Designów bierz spectruma :) najlepszy do pvp przy dobrym koncie 4-5 golców na klatę weźmiesz ja bym kupił jeden Design + klucze i zbierał :)

Spectrum do PVP?Ja diminsherem biorę 5 golców na klate.Spectrum jest dobry do obrony gali,ale nie na atak.

Edytowane przez wilk2312PL
Opublikowano

Spectrum do PVP?Ja diminsherem biorę 5 golców na klate.Spectrum jest dobry do obrony gali,ale nie na atak.

jak ubijesz 3 fulki które biorą sie z zielonki to powodzenia ;]

Opublikowano

Co to za problem?Oczywiście jest mowa o podwójnych bosterach,sepromie,high tech.

wiem

Opublikowano

I po raz kolejny to samo. Jak ktoś umie sie bić venom czy diminisher jest bezużyteczny. Trafisz na koksa i nic ci to nie da. Niby spectrum dobry ale 30sek to troche za mało. Jednak to ze wszystkich najlepszy. Ja brałem po pięć golcy plus dwie vegi na klatę sentinelem. Dziecinne gadanie Maxikk ale czego sie więcej po tobie spodziewać.

Zasada jest jedna. Im dłużej przetrwasz tym masz większe szanse na wygraną PvP. Co sie bardziej opłaca? 5% do bicia czy 10% do osłon?

Opublikowano

Panowie, mówiąc o golcach, to ja flaxów wezmę 10 na klatę i wszystkie ubiję chociażby bastionem... Ale jeśli ty jesteś full napakowany i masz 36PP powiedzmy, to liczymy, że inne też mają. I tu już tylko skill. Takich to nawet 2 nie weźmiesz ;)

A co do designów, to ja jestem za Solace. Spectrum bardzo dobry, ale do ucieczek i PvP... Na moim serwerze raz na rok ktoś na PvP jest ;) Zawsze wylot zaczynam od Solace i przede wszystkim tak jak ktoś napisał, liczy się to, ile przetrwasz, dlatego odszedłem od +5% do bicia w designie.