Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie wszystkich użytkowników forum ! Otóż mam problem. Mam zamiar zakupić SteamKey'a do CS 1.6 na allegro. I przez to nasuwają się moje pytania:

1. Czy jeśli kupię takiego SteamKey'a ( np. z tej aukcji : Click ), to czy będę mógł grać na w CS'a na Steam ?

2. Tyle ludzi kupuje klucze, a w opisach sprzedawcy mają zwykle wpisane coś typu:

Oferowane i sprzedawane klucze CD-KEY na mojej aukcji są używane

i nie ma możliwości ich ponownej aktualizacji na platformie STEAM.

To po co ludzie to kupują ? Jak to działa ? Sprzedawcy sprzedają niedziałające i używane klucze i ludzie to kupują czy jak ?

Przypominam, że mam na celu nabyć z allegro tanio klucz to steam cs 1.6, żebym mógł grać steam.

Daj Like'a ;D

Opublikowano

Nie kupuj używanych bo napewno ich nie aktywujesz. Wiec kasa w błoto. Czemu ludzie kupują ? bo nie czytają uważnie aukcji.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Ok. Dzięki za odpowiedź. Ale jeszcze jedno. W jakim celu są sprzedawane używane klucze ? Ludzie to kupują i wystawiają pozytywne komentarze ? Przecież to nienormalne kupować niedziałający klucz i się cieszyć z tego.

Daj Like'a ;D

Opublikowano

Ja kupiłem pewniaka w empiku za 70zł. 100% pewności. A co do allegro kuzyn kupił klucz za 34,50 i też go wyjebali. Aukcja była 2 dniowa, 25 kluczy. Próbował ich pozwać ale aukcja wyparowała wraz ze Steamem.

Opublikowano

Ja kupiłem pewniaka w empiku za 70zł. 100% pewności. A co do allegro kuzyn kupił klucz za 34,50 i też go wyjebali. Aukcja była 2 dniowa, 25 kluczy. Próbował ich pozwać ale aukcja wyparowała wraz ze Steamem.

Trzeba po prostu dobrze trafić, ja kupiłem nowiuśki cd-key za 15zł przelewem :)

1336210110-U81772.png