Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedź masowego blokowania hackerów

Noldren

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sadze ze jesli odpali sie jednego m2fish'a to bana tez nie bedzie(bede to od niedzieli testowal). Tak jak wspominalem GF wie ile kont jest odpalonych na konkretnym komputerze i wie czy te konta lowia ryby czy nie. Prosta sprawa jest napisanie skryptu ktory werfikuje te informacje a potem automatycznie banuje konta. Wiec jesli mamy dopalone kilka kont to oczywiscie fizycznie jest to niemozliwe aby lowic chocby i na 2 kontach tak jak to robi bot. Uwazam ze jesli odpali sie jednego bota (przy zablokowanym HS) to GF nie jest w stanie zwerfikowac czy lowi bot czy nie. Jesli ktos jest chetny moze to sprawdzic? Jesli sie to sprawdzi to mam druga rzecz do przetestowania.

@UP a co tam jest takiego ciekawego ze zapraszasz?

Potrzebujesz czegoś? Może to mam zobacz -
Filmy Seriale Gry Aplikacje Książki

Opublikowano

Przynajmniej GF wzieło się za cheaterów a nie same body po m1 i m2 latają

Oby tak dalej :) Teraz Będzie epoka Fair-Play w metku lecz pozostają privy na których jest większość graczy.

Daj + jak pomogłem :D nic ci nie zaszkodzi.

Opublikowano

Łowie na 3 konta od 3 dni i nic : ) , żeby nie dostać bana od GM jak puszczacie na noc to ustawcie wyłączanie na jakąś 8-9 wtedy GM jeszcze nie wchodzi (Bynajmniej u Nas na Serwerze : ) )

Opublikowano

Ja widziałem mase botów 1,2,4 ,3 lv na psach i taka tego kupa była ,że było na co patrzeć ; D . . . A wiecie jakie sposoby mają GM-y na alarmy ?.:P na Erpelu ..?

Opublikowano

Pragniemy również przypomnieć o tym, że korzystanie z programów ułatwiających grę może nieść za sobą ogromne konsekwencje - i nie mamy tutaj na myśli tylko blokady konta w grze. <---bedzie wiele spraw w sądzie

naucz sie czytac ze zrozumieniem, przeczytaj cały post xaara kilka razy i przemysl to co napisales. oni pisali o konsekwencjach zwiazanych z mozliwoscia wystapienia keyloggerow w botach/hackach

Opublikowano
Autorzy "dodatków" bardzo często oprócz programów/skryptów, które faktycznie ułatwiają grę, dodają również keyloggery - a to może się przyczynić nie tylko do utraty wszystkich postaci oraz zdobytych przedmiotów w grze Metin2. Keyloggery bardzo często wykorzystywane są do kradzieży danych dostępowych do poczty, banków oraz wielu innych serwisów/usług dostępnych w internecie.

^ GF chce nas zastraszyć, żeby ludzie nie tyle co używali cheatów, ale bali się używać. Kto normalny wstawi keyloggera na mpc? Gdyby tak było, to za chwile temat poszedłby do kosza i dupa... więc większość nowych [dl] na forum to są sprawdzone, poskanowane pliki i tak keylogger się nie pojawi. Sprawy w sądzie nie zrobią, więc innych konsekwencji poza banem nie należy się spodziewać. Ile razy już zastraszali? Ile razy "wprowadzali" nowego HS'a i co...? Nic ciekawego nie zrobili... Chyba najdłużej to nie działały cheaty przez jakiś tydzień a potem znów KaMeR zrobił co trzeba. To samo będzie i tym razem, więc take it easy ;)

A kolejną sprawą jest to, że tak samo jak GF ma swoich programistów, tak i my mamy swoich programistów i wojna trwać będzie nadal... Już ktoś wcześniej wspominał, że gdyby chcieli, to by wprowadzali i już... po co ostrzegać cheaterów, skoro można ich od razu banować? Na razie straszą, bo myślą, że ludzie przejdą na "dobrą stronę mocy" a jak przyjdzie co do czego to i tak hacki nie znikną ;)

Nie wspominając, że odwołali Eventy ^^

My name is Hacker

Opublikowano

No i niech dzieci sie boja uzywac. all hackow. Bo zniszczyli ta gre do cna.

po co wchodzisz na forum o czitach nie chrzan by poczytac buahaha.Mtsle ze gdyby nie dorobione szwaby robily akcje to by nie informalowali nikogo ze bedzie ekcpa.to tak samo jak by ktos ukrywal sie przed policja i policja by powiedzila mu aby uciekl bo za pare dni wpadna hihi.

Zbieram plusy!!!!

Opublikowano

Jak dla mnie to wyglada na nastraszenie nic wiecej..

Juz nie pierwszy raz daja takie info, z czasem i tak wiekszosc przekonuje sie ze to sciema i cisnie dalej na tym czym cisnal. Poza tym idiota tylko ostrzega ze zaczna sprawdzac zamiast zbanowac masowke i dopiero dac info.

Ale koles z sadem mnie rozwalil to post miesiaca :D

sygnar.jpg
Opublikowano

Odpinam.

Myślę, że każdy się już zapoznał, ale na wszelki wypadek zamieszcze to tutaj :

http://www.mpcforum.pl/topic/438607-info-lista-najwazniejszych-tematow-w-dziale-metin2/

:)

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...