Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disconnect. HELP

szogun952

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gdy włączam mu, działa idealnie, normalnie się uruchamia itp. ale, gdy próbuje wejść na serwer wyskakuje mi informacja: "You are disconnected from this server.". Jest jakaś osoba która zna odpowiedz na ten problem, bo nie mam w co grać, a "MU Online" mi się strasznie podoba :( Pozdrawiam

Opublikowano

tak sadze ze problem tki w tym ze nie logujesz sie przez strone, wchodzisz muonline.com loguejsz sie na stronie klikasz start game[po lewej stronie] bedziesz musial starter zainstalowac,zainstaluj, reset kompa, i znowu klikasz start game na stronie pojawia ci sie okno start i grasz :}

zbyt duża sygna

Opublikowano

tak sadze ze problem tki w tym ze nie logujesz sie przez strone, wchodzisz muonline.com loguejsz sie na stronie klikasz start game[po lewej stronie] bedziesz musial starter zainstalowac,zainstaluj, reset kompa, i znowu klikasz start game na stronie pojawia ci sie okno start i grasz :}

No właśnie loguje się przez stronę, bo jak próbowałem odpalić grę z folderu to po załadowaniu automatycznie się gra wyłącza, a z strony jest że mnie wywala podczas logowania do jakiego kol wiek severa...

• 5 tygodni później...
Opublikowano

syf jakiś może być (virus) zeskanuj jak nic nie da >to reinstal a następnym razem pisz co masz za os (system operacyjny)

sorka za kropki, przecinki ale spać mi się chce

bleach.png
Opublikowano (edytowane)

Taki error wyskakuje przy słabym łączu internetowym, bądź długim oczekiwaniem na kliknięcie na dany serwer.

Sprawdź zapory i antyvirusa, dodaj MuOnline jako wyjątek.

Jeżeli twierdzisz, że z twoim internetem jest wszystko okey , to ściągnij clienta jeszcze raz.Jak dalej nie działa to skontaktuj się z administratorem internetu, jeżeli masz od prywatnej osoby,aby zwiększył przepustowość dla gry.

Edytowane przez HabbaBabbaaa