Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycje dot zmian w dziale

Gość Maxikk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule tutaj zamieszczacie wszystkie sensowne propozycje dotyczące zmian w dziale DarkOrbit. Gnębi Cię jakaś propozycja, chcesz coś zmienić pisz!. Akceptujemy także propozycje dotyczące nowych sub-for w tym dziale.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Proponowałbym zrobić sub forum DarkOrbit Media.

Ludzie mogli by tam umieszczać screeny / filmiki z jakichś fajnych wydarzeń, polowań.

Dla niektórych przydałoby się to jako szkoła dobrego latania na polowania itp.

No i oczywiście żeby się pochwalić np. o zrobieniu Delty :D

//Dział dodany już jest przygotowywany.

Opublikowano

Ty maxik nie rozumiesz bo jestes od niedawna tutaj. Dark Orbit Priavte to taki kiedyś był dział undergroundowy , pijawy tam nie spamowały, bylo tam czysto i same bugi do ktorcyh bp niemiał dostępu i nie były likwidowane.

//taki dział nie powstanie za dużo spamu o wstąpienie do tego działu by było i pisz że underground a nie private :)

Opublikowano

Ty maxik nie rozumiesz bo jestes od niedawna tutaj. Dark Orbit Priavte to taki kiedyś był dział undergroundowy , pijawy tam nie spamowały, bylo tam czysto i same bugi do ktorcyh bp niemiał dostępu i nie były likwidowane.

//taki dział nie powstanie za dużo spamu o wstąpienie do tego działu by było i pisz że underground a nie private :)

Nigdy tego nie dawajcie, to tylko zwiekszylo spam na forum!

Najgorszy pomysl jaki widzialem :P

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@up to sam coś wymyśl skoro wiesz lepiej.

Nie musi pisać, żeby móc oceniać.

Tak samo nie musi kandydować, żeby oceniać...

Pomysł jest tyleż bezsensowny, że mało kto i tak będzie się dzielić bugami których nikt oprócz nikt nie zna, i będzie mnóstwo spamu w dziale.

I pełno postów "jest w UG, tutaj nie dam".

Opublikowano

"Propozycje dotyczące zmian w dziale" moje pytanie można podciągnąć pod degradacje na kida... 0 tutków, a tu po 3 dniach kid... i Wyraźnie piszę w regulaminie:

Ile trwa okres kidmoderatora? Co potem?

Pełen okres kidmoda trwa 2 miesiące. To sporo czasu na wykazanie swoich umiejętności w zarządzaniu działem, oraz komunikacji. Po tym okresie moderator decyduje czy otrzymasz promocję do rangi moderator, lub zostaniesz zdegradowany do rangi Members.

Więc ja się pytam, co to za jakiś cyrk??

Maxik jeszcze raz dasz mi warna za takie pytanie i składam na Ciebie skargę.

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Benneq dostał bo przez te 3 dni zasłużył... Trudno zrozumieć?

@Topic Może by stworzyć temat "Zapisy na wspólną grę". Np. ktoś podaje serwer, firme itp., Czy pvp, czy alieny bić.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Człowieku skończ proszę cie :) grozisz mi skargą proszę bardzo droga wolna warn nadany słusznie twój post nie wniósł nic do tematu, jest to temat który dotyczy propozycji w dziale a nie kto kiedy dostał moda czy kida :)

@topic

Angel taki temat by się przydał więc go zrób :P i daj tam jakiś wzorek

EXPmIpC.gif

Opublikowano

ja przyznaję rację Bennqu123 , niby czym się zasłużył ?

Tak jak w tytule tutaj zamieszczacie wszystkie sensowne propozycje dotyczące zmian w dziale DarkOrbit. Gnębi Cię jakaś propozycja, chcesz coś zmienić pisz!. Akceptujemy także propozycje dotyczące nowych sub-for w tym dziale.

moja propozycja dot. działu: wytłumaczcie dlaczego Maxikk ma Moderatora , czym zasłużył ? nie ma innego działu odpowiedniejszego żeby o to zapytać

Opublikowano

ja przyznaję rację Bennqu123 , niby czym się zasłużył ?

moja propozycja dot. działu: wytłumaczcie dlaczego Maxikk ma Moderatora , czym zasłużył ? nie ma innego działu odpowiedniejszego żeby o to zapytać

Dostał, bo napisał aplikacje i wiele potrafi. Jakieś jeszcze pytania?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Tak. Co zrobił ani jednego jego tutka nie widzę w tym dziale. I nie obchodzi mnie to, że jest Twoim kolegą czy coś... To jest po prostu niesprawiedliwe, bo on 3 dni opierdalał się, a np. Grunwik już dłużej jest kidem, a moda nie ma.... I gratuluję dodania do teamu oszusta...

@Mou wg. Twojego myślenia każdy może napisać podanie o dostać moda, ponieważ każdy coś umie... I dlaczego nie zdjąłeś mi % za ten beznadziejny warn, który dał mi Maxik??

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Również mi się nie podoba, że maxxik dostał moda. Mi nawet Kida nikt nie dał, po złożeniu aplikacji i zbiciu obiecanych %, dodanych tutach... A tu nie dość, że bez porad itd. to jeszcze hm... Panowie, nie obchodzi mnie to, że jest w MPC Coders Team. Wali mnie to, że on potrafi pisać w C++ czy w C# czy jeszcze czymś innym, lub jest Twoim kolegą Mou. To już nie jest "liga podwórkowa" forów, tylko to jest naprawdę duże forum... Jeśli ktoś taki dostaje moda w dziale, o którym nawet zbyt wiele nie wie to ja gratuluję ;)

@topic Jestem za UG. Mam ze 2-3 rzeczy, które bym tam mógł wrzucić, a tu tego nie zrobię, bo mi ich szkoda ;)

Opublikowano

Ja mam podobne zdanie Co @up wyżej.

Co do UG , także mam pare rzeczy ktorych tu nie wstawie bo nadzwyczajnie ich jutro nie będzuie tzn nie bedo dzialac ;) Tak samo jak quake(pozdrawiam) sie podzielił komendą na jump , 1 dzień pozniej już byle na tej mapie kredyty.

btw. nie żywie do cb urazy quake za to , tylko tak mowie ze wogole.

Opublikowano

Bo akurat ty byś miał dostęp ? Weź nie rozśmieszaj... Media powinno być i jest dla wszystkich.

to byl tylko przyklad :) a dalem tyle zeby tylko ogarnieci byli a nie taki np kamel albi crytek (sory crytek ale bardzo spamujesz :D)

Opublikowano

Również mi się nie podoba, że maxxik dostał moda. Mi nawet Kida nikt nie dał, po złożeniu aplikacji i zbiciu obiecanych %, dodanych tutach... A tu nie dość, że bez porad itd. to jeszcze hm... Panowie, nie obchodzi mnie to, że jest w MPC Coders Team. Wali mnie to, że on potrafi pisać w C++ czy w C# czy jeszcze czymś innym, lub jest Twoim kolegą Mou. To już nie jest "liga podwórkowa" forów, tylko to jest naprawdę duże forum... Jeśli ktoś taki dostaje moda w dziale, o którym nawet zbyt wiele nie wie to ja gratuluję ;)

@topic Jestem za UG. Mam ze 2-3 rzeczy, które bym tam mógł wrzucić, a tu tego nie zrobię, bo mi ich szkoda ;)

3 dni, a 2 miesiace, dokaladnie, co to za roznica, nie Mou?

Duzo umie? Nie widze ani 1 przydatnego tutka w darkorbit w momencie dostania moda.

Zamknal z 2-3 tematy, i dostal moda? Aby nie bylo, dobrze ze mamy moda,

wreszcie powstaly dodatkowe dzialy, i tematy, ale Maxxik nie zasluzyl na range.

Mimo ze np. AngelGruwik, robil duzo duzo wiecej od duzo wiekszego czasu i g. ma z tego.

Myslalem Mou ze jestes madry, ale danie moda po 3 dniach, osobie ktora nic nie wie prawie o tej grze,

reklamowala zlodzieji pieniedzy ( pare stow napewno ukradli ).

A aby nie bylo offtopu, moja propozycja to zmienienie rangi Maxxika

na kidmoderatora, a angela na moda, bo on duzo bardziej zasluzyl.

Dodatkowo, proponuje dodac to spisu hyperlinki, by bylo wygodniej.

( Jesli warn bedzie, prosze o wyjasnienie pod postem [Edit], za co jest. )

#MIEJSCE DLA MODERATORA :)

--- EDIT ---

Proponuje by Maxxik przydal sie, i wstawil polskie znaki, oraz przykleil to:

http://www.mpcforum.pl/topic/464255-faq-przeczytaj-najpierw/#entry3305848

( Nie mam na tym PC polskich znakow, dlatego mam prosbe do moda by to poprawil, jak ma czas :P

Jak to zrobisz, to badz se tym modem, ja sie odczepiam :D )

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Po pierwsze chciałbym coś wyjaśnić mówisz że ja nie mam pojęcia o tej grze tak? tu się kolego grubo mylisz :) nie znasz mnie więc nie oceniaj :)

Co do tematu close oraz odpinam nic sensownego tu nie napisano prócz kilku propozycji reszta to spam :)

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...