Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kbot , Ibot

karina2085

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Moim problemem jest to iż instaluje kbota czy ibota wszystko ladnie sie instaluje ale gdy chce wlaczyc bota nic mi sie nie pokazuje, klikam 2 razy i nic. W procesach mi pokazuje ze dany bot jest wlaczony ale nic i tak sie nie otwiera. Uruchamialam go i przez Uruchom jako i normalnie i nic:( Mam windows xp service pak3. Prosila bym o pomoc bo mam licencje a bota uruchomic nie moge:(

Opublikowano

Artur łap minusa...

@topic Przyczyny mogą być różne, jeśli wszystko robisz dobrze, to przeinstaluj boty, po odinstalowaniu wyczyść rejestr CCleanerem (na XP miałem w chuj lepszy program do rejestru ale zapomniałem ;x) zainstaluj ponownie i sprawdź. Jeśli problem będzie się powtarzał, to wina leży po stronie systemu lub zabezpieczeń. Sprawdź, czy działa Kbot CC.

Opublikowano

uninstalki kbota nie znalazlam, ibota odinstalowalam i zainstalowalam od nowa, czyscilam wszystko ccleanerem, mam wylaczone wszystkie zabezpieczenia i nic. Kbot cc wlancza mi sie i dziala. Gdzies wyczytalam na tutku ze trzeba zmienic nazwe jakiegos pliku kbota, tak zrobilam ale tez nie podzialalo. Juz naprawde nie mam pomyslu co mozna jeszcze z tym zrobic

Opublikowano

Żadne zmienianie nazw plików Kbotowi, bo nie znajdzie któregoś. Nie wiem kto to powiedział. Więc według mnie problem leży po stronie OS'u.

Opublikowano

Chyba jedyne rozwiązanie. Flash, java przeinstalowane, programy ala antywir tez wykluczone. Nie pozostaje nic innego jak przeinstalować system :/

Opublikowano

witam mam maly problemik. od kilku dni próbuje uruchomic program wp667 . N apoczatku pojawial mi sie blad, teraz bledu nie ma ale zakazdym razem wyskakuje mi awaria wtyczki an Mozilli i nie moge sie zalogowac >mam windowsa 7 hom . Co moge zrobic a by to dzialalo

Opublikowano

witam mam maly problemik. od kilku dni próbuje uruchomic program wp667 . N apoczatku pojawial mi sie blad, teraz bledu nie ma ale zakazdym razem wyskakuje mi awaria wtyczki an Mozilli i nie moge sie zalogowac >mam windowsa 7 hom . Co moge zrobic a by to dzialalo

Napisz własny temat, a jeszcze lepiej poszukaj.