Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obejscie vote reward

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem, otóż gram na pewnym serwerze l2 gdzie za 1 vote(co 12h) dostaje się coś co można sprzedać i ma się kasę (po zagłosowaniu na stronce w grze wpisuje się komendę .reward i mamy nagrodę) ;) Pewnego razu przyszło mi do głowy że można ten system ominąć i nie myliłem się. Problem tkwi w tym jak. Otóż mam Neostradę i odkryłem że zmiana ip nie pomaga.

Przetestowałem kilka wariantów, a o to wyniki: odpaliłem l2 na innym komputerze i wszedłem na to samo konto z którego na innym pc odebrałem nagrodę(kilkanaście minut wcześniej) i ku mojemu zdziwieniu po użyciu komendy .reward wyskoczył komunikat ze nie glosowałem, wiec zmieniłem ip i wyczyściłem ciasteczka ażeby móc zagłosować ponownie i odebrałem nagrodę. Wtedy właśnie zacząłem kombinować. Zmiana id woluminu(dysku) nie pomogła, zmiana nazwy komputera też nie, zalogowałem sie na inne konto użytkownika w komputerze i też nie pomogło, odpalilem l2 z innego folderu(mam 2 te same klienty) i też nic. Brakuje mi pomysłów... pomóżcie !!

W związku z tym mam do was prośbę/pytanie. W jaki sposób można to obejść bądź w jaki sposób serwer widzi co ile głosowałem, bo doszedłem do wniosku że to jest przypisane do komputera(skoro na 2 pc moglem ponownie glosować i odebrać nagrodę), tylko w jaki sposób serwer to wykrywa ;>

Pozdrawiam !

Nienawidzę kolesi którzy nie posiadając wiedzy, wypisują wkurzające nic nie wnoszące wypowiedzi do tematu. Trolom mówimy nie !! łapa w górę jak masz dość śmiecenia topiców ;)

Opublikowano

Hmm... Jak Ci się nie podoba regulamin (chodzi mi dokładnie o limity w Vote Rewardach) to... zmień serwa...

Trochę szacunku dla regulaminu wymyślonego przez Adminów...

pasekg.png

Mój prawidłowy nick to: SniQ, ale jest zajęty :/

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Opublikowano

Jeżeli umiesz czytać to w temacie zadałem pytanie czy ktoś wie jak to obejść. Twój bezsensowny komentarz mnie nie obchodzi, jak chcesz sobie nabijać posty to gdzieś indziej ... Nie no oczywiście vote z wspólną korzyścią(dla mnie i serwera) jest złe, ale botowanie jest dobre... Gościu to forum o cheatach wiec mi nie wyjeżdżaj z nabijającymi postami odpowiedziami.

Postów 412
Widać jaki z Ciebie bot ... pewnie 80% twoich postów to takie bezsensowne wypowiedzi.

PS: Proszę o udzielanie jedynie odpowiedzi na temat, nie interesują mnie kolejne nabijanie postów przez "zaawansowanych" ;) użytkowników.

Nienawidzę kolesi którzy nie posiadając wiedzy, wypisują wkurzające nic nie wnoszące wypowiedzi do tematu. Trolom mówimy nie !! łapa w górę jak masz dość śmiecenia topiców ;)

Opublikowano (edytowane)

Tak.. Jestem botem, patrz:

416 (0,46 na dzień)

Jesteś jakimś dzieckiem, który skończył z Metinem i myślisz, że jesteś mega kox w L2... Spoko, nie chwaląc się, ja grałem w l2 7lat, ale już skończyłem, więc może się kiedyś spotkamy i zobaczymy kto ogarnia bardziej ;p

@Top

Kup 10 kompów i votuj po kolei smile.gif

P.S. Jeśli kur** sądzisz, że pisze same bezsensowne komentarze, to powiedz mi do ch*ja skąd są te +'y?

Może z pomocy innym użytkownikom?

Tyle z mojej strony, mam nadzieję, że Ci nikt nie pomoże smile.gif

@2x down (post Elkam'a)

O,o

Edytowane przez lukim

pasekg.png

Mój prawidłowy nick to: SniQ, ale jest zajęty :/

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Opublikowano (edytowane)

Moderze wyjaśnij mi za co warn. Czy to za napisanie prawdy nie urażając drugiej osoby? on wjechał na mnie jak typowy zbulwersowany 15 latek i wyzwał od dziecka śmiecąc temat a ty dajesz nam obu warn? to chyba jakiś joke który traktuje spamerów lepiej od porządnych forumowiczów.

EDIT:

Ehe fajne forum ... po 6 dniach żadnej odpowiedzi na pytanie, mało tego jakiś smarkacz nabijający posty B) + warn za szczerość(bez urażania kogokolwiek)

Będę pamiętał żeby omijać to forum szerokim łukiem ;)

Edytowane przez Elkam

Opublikowano

ojojojoj przepraszam Panie dostojny...

tak lepiej?

Powiem Ci jedno:

ta tym forum dział lineage2 nie jest zbyt popularny

wejdź sobie do działu metin2 to pogadamy o odpowiedziach

btw.

powienienem dać wam bana na 3 dni - taki jest regulamin

i tak jestem łagodny

flamewar - sprzeczki, kłotnie

na przyszłość

aaaa i jeszcze jedno jak ten smarkacz był do mnie to należy Ci się ban, a Ci go nie dam

+

nie da się ominąć na żaden sposób vota

btw2.

wiem, że fajne to forum ;)