Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug Na Boxy... Nie Mogę Zrobić

Rodimop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bug polegał na tym że 1 drobnymi rybami można było brać tyle szkatułek ile się chciało.

Polegało to na tym samym co bug z misjami u biologa.

Wie ktoś może od kturego lvl można tego questa u rybaka robić???

I co dropi z tej szkatułki

Opublikowano

dropi takie coś co potwory przywolujesz tak z 3-4 grupki np z piekła ale dmg 1-4 tylko, fasolki zen, ku i pewnie wiele innych rzeczy....tą misje można robić od 1lv

The past has gone

Opublikowano

można było bo jak narazie na żadnym servie póv 5imt2 ne spotkłame go...

aczkolwiek może nie byłem na nim u rybaka o,O

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Bug działa na nl2 jak kolega troche wyzej napisał. ;] a ze szkat tych moglo poleciec wam wszystko nawet i stalki zlodzieje itp lecz to juz trzeba miec bardzo wielkiego farta bo jest bardzo mala szansa na to ze wypadnie ;] najczesciej leca smieci xD

Opublikowano

dajesz zeby wywalil rybki ale nic nie naciskasz, nastepnie na rybaka 2-3 opcja juz niepamietam(poprobuj all) pozniej szybko daj tak zeby wywalic rybki drobne dostajesz boxa podnosisz rybki i robisz w kolko tak

Opublikowano

Czy ta misja ma jakiś wymagany lvl??? Bo jak klikam na rybaka to mam tylko 3 opcje:

1. Otwarcie sklepiku rybaka

2. Ulepszenie wędki

3. Promocja na wędkę...

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

jakie z was cioty ja pierdole to dzialalo tylko na 5imt2 ktory juz nie istnieje a nl2 to nie to samo co 5imt2 tam exp szedl jak teraz na longjuyt2/yt2sf czyli nawet lvca nie masz za psy a na nl 9lvl za grupke wiec kurwa nie spamujcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...