Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dziewczyna

Bartek.B

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , mam problem który mnie przerasta i może to głupie , że tu pisze ale do odważnych świat należy.

ostatnio moja dziewczyna powiedziała że przelizala się z innym tylko ty nie było takie znowu lizanie i było strasznie krótkie. powiedziałem jej że to koniec , tylko że ja bardzo kocham i dziwnie się czuje jak już z nia nie jestem. chodzilem z nia od wakacji, mówiła mi jeszcze że to był zakład jeszcze z przed naszej miłości ale czy to ma coś do rzeczy jak wykonała go nie dawno teraz bardzo mnie przeprasza i chce do mnie wrócić , chciałbym z nia być ale teraz po tym co zrobiła mam jakies obrzydzenie do niej . czy może mi ktoś powiedziec jak pokonać to obrzydzenie ? i ogólnie wyprzeć na duchu , dobija mnie sam fakt iż podobam się wielu dziewczyna i już wczoraj zaczęła jedna do mnie startowac i dobiją mnie pisząc ze mną po tym co się wydawarzylo.

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Znajdź sobie nową laske a o tam tej zapomnij chyba że nie chcesz już dziewczyny to nie szukaj i tyle albo możesz się zająć czymś innym niż dziewczynami np sportem to cie podniesie na duchu :D

NIE BĄDZ ŻYŁA DAJ + : )

33983.png

18590.png

35672.jpg

21571.jpg

35662.gif

Opublikowano

dziękuje już grałem 5 lat w klubie :)

teraz cały czas pisze do mnie dziewczyn

a i robi sobie nadzieję nie chce jej splawiac , co prawda jest ładną szczupła nie wyższa ode mnie tylko minus że wolę mój przedział wiekowy a nie starsze:(

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

MPCforum.pl forum dla złamanych serc.

Liczysz, że ktoś w internecie pomoże ci z twoim problemem? No wai! Sam musisz o swoim życiu decydować.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

y yy CO JA TU ROBIĘ!?

sam pomysł co będzie dla ciebie najlepsze

CO JA TU ROBIĘ!?!?!

Opublikowano

Zacznij krecić z nową dupeczką, tamta będzie zazdrosna i wróci do ciebie, puknij ją i powiedz jej że zrobiłeś to dla zakładu po czym zerwij kontakt :)

pozdro

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Jest takie przysłowie "oko za oko ząb za ząb". Wróć do niej. Powiedz że jej wybaczasz. Pobądź z nią parę dni. Umów się z inną dziewczyną że niby się całowaliście. Potem niech twój kolega powie jej że widział jak się całowałeś z inną. Jak z tobą będzie rozmawiała o tym co jej twój kolega powiedział potwierdź. Ona wpadnie w szał zerwij z nią i będziecie kwita.

Opublikowano

jo jo wróć...yhym

Znajdź se inną

Po tym co zrobiła o.O

@Lukalski ma racje :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Spytaj z kim sie lizala nastepnie wez siekierke i porab delikwenta w kawalki :)

Zeby bylo malo to te kawalki spakuj w worek foliowy [taki na zwloki] i zarzuc jej pod domem , nie obedzie sie bez romantycznej karteczki , juz sam wymysl co tam napiszesz.

Do dziela i powodzenia stary :D

-

Opublikowano

Podobasz się innym dziewczynom, serio?! Serio?!

To masz przesrane, bo kto chodzi z głupcami temu źle się powiedzie.

Jak dziewczyna startuje do ciebie pierwsza, to coś jest z nią nie halo.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...