Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulepszanie Kd

tibex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli wezmę ze sobą magiczny metal podczas ulepszania KD to mi nie spali ? ( Ostatnio spaliłem kd speed +3 ehh ;/)

Opublikowano

No cóż coś wam się pomyliło nie pytam się gdzie ulepszać kd pytam się CZY JAK BĘDĘ MIAŁ PRZY SOBIE MAGICZNY METAL PODCZAS ULEPSZANIA KD U SURY TO MI NIE SPALI achhh te wasze czytanie

Opublikowano

o cholera, to ty np. umiesz ulepszać zwojem w DT? Bo pierdzielisz coś nie tak. Metalem się ulepsza samym z siebie, kowal nic tu nie ma do rzeczy wtedy

reklama RMCF1902

Opublikowano
@up

Da sie.. przed chwilą kd woja spalilem na +5 wiec nie pierdziel

na polskim metku??? to niemozliwe...

gg 5908582 nie pisz jak jestes noobem!!

Jak uwazasz ze xdanielxmc jest spoko modem wklej to do swojej sygny

by piti166 :P

Jeśli sądzisz ze dordo12 to spoko ziomek wklej to do swojej sygny

Opublikowano

Ja pierdole ale z was idioci -,- nie chodzi mi o ulepszanie itemów tylko o ulepszanie KD wy kur*** czy JAK BEDE MIEC MAGICZNY METAL PODCZAS ULEPSZANIA KD TO MI NIE SPALI

Opublikowano
nie da sie KURWA mieć magicznego metalu podczas ulepszania KD i nieda sie metalem ulepszać omg

Nie pytałem się czy się ulepsza magicznym metalem tylko czy podczas podczas ulepszania magiczny metal przy sobie pomoże a tak poza tym mówicie newbie a się nie znacie tzn. gram od początku privów i na każdym 80 + tak słyszałem z tym kd

Opublikowano

@Topic.

Twoje pytanie mozna zobrazowac na przykladzie:

Czy jak mam zegarek na rece to trafie 6 w lotka?

Co ma piernik do wiatraka? Mozesz nawet trzymac w eq 89 metali, a wplyw na ulepszanie bedzie to mialo ten sam-zaden. Czy majac metal w reku kowal w miescie ulepszal Ci lepiej? I dont think so.

Avate_eune_117_4_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...