Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eloszka , Mam pytanie czy jest takis bot ktory omija to jeba*** auto login od gaymaxu? bo juz wbilam od 16 i nic , raz server byl 3440/3500 i nic nie wbilo a mnie juz to kurw** strzela ... pomozcie cos :[!

Ach Ten Andy!
Opublikowano

Jak Ci sie nie pokazuje Requesting User Information co 10 sekund ( piknięcie co 20 sekund ) To znaczy , ze auto login sie zawiesił i musisz zrestartowac silkroad .

EDIT

Moze Confirmation ? Nie wiem zapomnialem :P

20358.gif
Opublikowano
Jak Ci sie nie pokazuje Requesting User Information co 10 sekund ( piknięcie co 20 sekund ) To znaczy , ze auto login sie zawiesił i musisz zrestartowac silkroad .

EDIT

Moze Confirmation ? Nie wiem zapomnialem :P

to jest moze to 10 sec, a jak jest juz po 20 sec to restart silka? w ogole to jest zal bo nie wiem czy zostawiac tez na noc zeby wbijalo czy nie bo jak sie to gowno zawiesi to lipa ;X

Ach Ten Andy!
Opublikowano
W nocy wbijasz za 5 razem .

nie sadze :X juz te goldfarmy sa szybciej niz ja , to ja juz nie wiem od czego to zalezy czy od bota ze wtedy nie masz tego autologin od turkow ktorzy mysla ze sa super z tym i bede to np. max z miech i pozniej usuna , a zawsze jak cos dodaja to buged ... a ja place im jeszcze kase np. za silki a oni taka maniane odwalaja...

Edit : jak sie ma sbot to nie ma moze tego auto loginu ?? ,moze ktos sie wypowiedziec co uzywa sbota??

Ach Ten Andy!
Opublikowano
W nocy wbijasz za 5 razem .

Ja wbijam juz 3h na RedSea i nic... a jest godzina 4:35 nad ranem ^^

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano

Heh, jak ja bylem w grze o 2 w nocy na Alexandrze to w hotan praktycznie ja i jakies noobki byly, reszto to gf :/ Wbijalem 2h :|

Jeśli Ci pomogłem, daj 5* ;]
Opublikowano
Edit : jak sie ma sbot to nie ma moze tego auto loginu ?? ,moze ktos sie wypowiedziec co uzywa sbota??

ja mam sbota i logowanie wyglada tak samo... moze cos poprawil bo odkąd jest ten auto log gejmaxa to jeszcze ani razu mi sie nie zaciął ale to moze tylko czysty przypadek :)

WHAT PART OF

SHUT THE

FUCK UP

DONT YOU UNDERSTAND?

Conan.png Tapai.png Shogo_PL.png ___MagiC___.png

Admin Cienia
Opublikowano

Logowanie na Sbocie, Troque czy samym klientem silkroad wygląda tak samo, niestety nie da się ominąć tego procesu, tylko coś ciężko mi się wbija, na alex właże chyba z 3h. -.-

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Sprobujcie wbijac na 2-3 postacie jednoczesnie. Naprawde na alps max 30 min wbijania gdzie kiedys to bylo nie mozliwe nawet w nocy;]

@EDIT proponuje zamknac bo bedzie (juz jest) spam a nic wiecej zrobic sie nie da w tym temacie

------------------------------

Ja wbijam 7 na raz. ;]

//D&G

PostalDude - Iris - 90

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...