Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awp Pro Hajt Skill

Gość Owned!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dużo na serwach jest kosiarzy z awp. Zwykle to pr0 ownersy ze steam, które przyszły się pobawić. Sam lepiej gram scoutem o0. Jakoś nie umiem wyrzynać snajperkami ;] Chciałbym się dowiedzieć jak wy zaczynaliście z tą bronią. Jakie serwery, boty czy przez internet, jakie mapy :)

Opublikowano

hehe ja na awp_ india chyba takie coś że są tunely i jest piaszczyście i na środku piramidka taka xD

przez internet oczywista a serva nie pamiętam ;)...

o.O
Opublikowano

Zaczynac to najlepiej na wh ^^ btw. sciagnij paczke z botami i cwicz. :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie ma na czym ćwiczyć. Na serwach jak dorwę awp to totalna lama (pomijając surf :)), a boty padają po kolei. ;/

Opublikowano

Takich serwerów jest mało i często są puste ;]. No, chyba, że u ruskich xD. Na YT był filmik, w którym LUq mówił, że najlepiej ćwiczyć na ffa z dużą ilością slotów. Teraz gram na my-skill, ale same hajty ^^.

Opublikowano

na mapce scout nie pamietam dokladniej mapki

lub de_awp_wall

ściagnij se mapki.. dowal botów.. i graj sie nauczysz poleku

.

Opublikowano

Nie zależy mi za bardzo na ogarnianiu map awp_, aim_. Wolałbym wyćwiczyć dd, dd2, inferno, kabul etc. Piszcie też czy lepiej ćwiczyć na only steam, s/ns czy only ns.

Opublikowano

na wszystkich najlepiej ;) na steam są same hajty pr0 itp a na ns da się jechać :D

najlepiej to polecam ci grać awp a nawet scoutem na mapce de_dust 1 i 2 ;) w de_dust 2 się najlepiej campi koło a ;) z awp ;) jak mi się mapki pomyliły to nie wiem :D zadużo cs xD

o.O
Opublikowano

Szczerze to jeszcze jakbyłem newbie (zaczynajac grać w csa 5 lat temu) to leciałem na Cs_assaulta wchodziłem na towerka(wieża u ct) i campilem :P tyle

Teraz to bardziej sie bawie na De Duscie u Terro przez drzwi ;> albo anwet i ct/// Ale i tak nie lubie awp gram jak musze albo jak ktos inny ma i owni :D

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

Na początku najlepiej wyćwiczyć skilla AK47/M4A1, tak jak pisał to neo w jakimś poradniku, a potem dopiero zacząć trenować AWP.

Ja zaczynałem trenować awp po 3 latach gry na zwykłych broniach, ale trafiało się już wcześniej awp ; d

Trenować skilla z awp można praktycznie na każdej mapie ;s

@scorp

Właśnie jest odwrotnie, na nonsteam są czity, które udają pro hajtów z niewykrywalnymi czitami, a na steam są spokojniejsi, ale też można spotkać hajtów ^^

Opublikowano

Wyczytałem na wiaderku żeby na deathmatch trenować refleks, a na tp grę drużynową etc. Czyli 0 ffa xD. Macie jakiś serwer deathmatch z baaardzo dużą ilością osób? Najlepiej żeby często był pełny. Serwer Frag eXecutors ma mało osób, ale na razie tylko tam gram xD.

Opublikowano

74.63.192.28:27015

32 sloty

Prawie zawsze około 20-30 osób.

A ja TEŻ oglądałem na yt poradnik i luq mówił że skille AWP na FFA najlepiej ćwiczyć, jakie jest wasze zdanie ?

Opublikowano
74.63.192.28:27015

32 sloty

Prawie zawsze około 20-30 osób.

Fajnie, że steam, deathmatch, only dd2, ale gra z 200 pingu nie jest fajna..;/

Opublikowano

Dołóż że to nie polski serwer ;x

W końcu szukasz serwera steam czy nie-steam ?

80.72.41.213:27015, moja ostateczna decyzja.

Dziś ciężko znaleźć jakiś serwer który ma jakiś porządny mod :F

Opublikowano

Znalazłem niemiecki ;] Jak mało osób to dorzuca boty ^^. Dodam jeszcze z 2 i jadym ;p

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Siema...

Moja rada graj tym z czym czujesz sie najlepiej...nie proboj na sile czegos co ci niesiedzi, niektorzy maja dar do wszystkiego inni do niczego. Zaczynalem tylko awp i do dzisiaj mi zostalo i mimo ze nie jestem jakims prO potrafie pokazac pazurki ale za to z karabinami slabo...

Z cs-em jest jak z kobietami musisz poswiecic sporo czasu i praktyki zeby poznac kobiete\gre wtedy dopiero mozesz zaczac myslec o "dobrej" grze. Nigdy niewybieraj sobie zbyt wysokiego poziomu...zawsze staraj sobie znalesc server odpowiedni do twoich zdolnosci. Oczywiscie troszke ci zejdzie na szukanie ale w koncu cs nie jest dla niecierpliwych ludzi no chyba ze niechcesz sie nauczyc i chcesz poszpanowac na cheatachm, ale w koncu przyjdzie moment jezeli wczesniej tego niezucisz ze bedziesz chcial sie z czyms pokazac a tu dupa cale zycie na cheatach.

PS. ja bylem niecierpliwy i zucalem sie na gleboka wode (czyt. za wysoki poziom) i mowia ze tak sie niczego nienauczysz a jednak kazdy jest inny i cos w sobie wypracowalem. NoO i najwazniejsza rada..nie rob sobie za dlugich przerw...bardzo szybko idzie wyjsc z wprawy..

To chyba na tyle. Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...