Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Nx z allegro

Admax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki mały problem a mianowicie. Czy kupowanie nx cash przez allegro można złapać bana??? Bo widzę, że ludzie kupują i to spore ilości, a sprzedający mają tego po 100 sztuk z każdego rodzaju. Oni mają jakąś umowę z CA tak jak MoPay przez sms czy to robią nielegalnie? Proszę o szybką odpowiedź

Nie moc silnika, lecz Technika robi z ciebie zawodnika

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

Oni mają sposoby na te nx związane jest to z granicą..

nexon nie wykryje jak @up to poweidział

bo oni to kupują te nx'y na twoim koncie

jest to legalne

Opublikowano

Nie przeginasz trochę ??

Czuje tu jakiś przewał.

Kiedyś były takie przewalaze na allegro , teraz nie wiem.

Ale jak by był ktoś by dał Ci znać.

Opublikowano

Po co ma na noob chara koleś kupuje normalnie nx daopay wykorzystując błędy sieci swojej .. nie dawaj mu pasów tylko ten kod mu podawaj jak coś :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Po co ma na noob chara koleś kupuje normalnie nx daopay wykorzystując błędy sieci swojej .. nie dawaj mu pasów tylko ten kod mu podawaj jak coś :)

Tutaj nie chodzi o dawanie passów tylko o bezpieczeństwo polegające na tym aby ten kolo kupił NX na noob konto z którego sobie bd mógł gifować itemki

9368_gold.png

Opublikowano

@ Up

no ale nie dostanie bana bo wiem mniej więcej jak oni to robią bo jest taki jakiś bug w jakiejś sieci na pewno że oni okradają sieć nie nexona ( nawet nie wiem czy to legalne jest chyba jest ) Kiedyś moi znajomi z jednego klanu znali ten sposób ale potem już nie działał i na pewno teraz jest nowy a ci ludzie nikomu go nie zdradzają i sieć nawet tego nie wykryje...

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

sposob jest banalnie prosty :)

wystarczy ze jestes pod granica niemiecka, zasieg sciaga ci z niemiec ale jestes na terenie polski. ladujac nx nalicza ci w euro a placisz w zlotowkach ( 20 euro = 20zl . musisz miec telefon na abonament w erze ( teraz t-moblie) i ot cala magia :)

sposob legalny, jesli sie boisz to podaj passy na noob konto i pogiftaj bo jak wyslesz kody to nie zadzwonia, albo podaj passy do swojego konta ( ja podalem passy do konta 1LTC i nic mi sie z nim nie stalo :))

Opublikowano

Robiłem z moim friendsem podobną rzecz w Londynie . Nie staliśmy na granicy itd. tylko roeaming się zjebał i naliczało podobnie jak u góry .

Większość to i tak bugi.

Opublikowano (edytowane)

Dziękuje za wasze opinie. Napewno zamówie. Passów nie podam.

Mam jeszcze jedno pytanko co dają rangi coper sliver itd

Edytowane przez Admax

Nie moc silnika, lecz Technika robi z ciebie zawodnika

sygnaturkaa.jpg