Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HP PHOTOSMART C5200 SERIES - Bialy ekran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem z urządzeniem HP PHOTOSMART C5200 SERIES - mianowicie, zaczęło się to od tego ze chciałem podłączyć tą standardową karte, którą się stosuje w aparatach Canon głównie, więc przy włączonym urządzeniu drukarki podłączyłem ją - z urządzenia w okolicach właśnie slotów do kart pamięci poleciały iskry.. szybko wyłączyłem urządzenie z prądu. Włączam ją ponownie po 30 minutach - ujrzałem tylko biały ekran na małym ekranie drukarki... urządzenie nie reaguje na standardowy przycisk wyłączania, musi być wyłączona z prądu... co ciekawsze jak włożyłem tą kartę pamięci do laptopa owszem, karta została wykryta... jak w nią wejdę, pokazuje się około 2000 różnych folderów z losowymi nazwami... jak próbuję wejść w jakikolwiek folder, on po prostu się wyłącza a w "Komputer" nie wykrywa już karty - aby została ponownie wykryta należy włożyć jeszcze raz kartę. W menu "komputer" pokazuję się, ze jest zajęta cała karta pamięci, próbowałem już formatować nawet pod LiveCD Linux Ubuntu, ale nadal to samo tylko ze foldery mają inne nazwy...

Co radzicie począć z tą drukarką i kartą pamięci?

Pozdrawiam

NaxterPL

Opublikowano

Drogi kolego właśnie byłeś historycznym świadkiem pierwszego White Screen of Death w skrócie WSoD ! PC, Laptopy mają Blue Screen of Death a Twoja urocza drukarka posiada White Screen of Death !

Moim zdaniem jedynie do serwisu albo do reklamacji i wymienic na nowa sprawna...

jqeuR.png

Opublikowano (edytowane)

Ok, a co z karta pamieci, to samo? Chociaż, moja drukarka juz nie ma gwarancji, ale głownie zależy mi na karcie... 32 gb i 400 zł w plecy ;/

Edytowane przez NaxterPL
Opublikowano

to samo z drukarką, bo co można doradzić na uszkodzenie sprzętu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png