Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.To znowu ja ale ten poradnik będzie bardziej rozbudowany ;)

Jak wiecie czołgi lekkie dostaje sie na sam początek gry.Czołgi lekkie są szybkie i małe prawie wszędzie mogą wjechać.Na start dostajemy MS-1,Traktora,T1.Polecam grać traktorem gdyż jest on nawet dobry.Najszybszym czołgiem w grze jest Leopard,można nim jechać 68km i szybko możesz dojechać do bacy przeciwnika nim.Drugim czołgiem szybkim jest Luchs II,który jedzie 60km na godzine ale wolno się rozpędza.A trzecim czołgiem szybkim jest BT2 który się naprawdę bardzo szybko rozpędza i jedzie max 55km na godzine.

Jak już mówiłem czołgi lekkie są małe więc możesz się schować prawie wszędzie.Pomaga ci to w walce z przeciwnikami gdyż możesz się shować cały w krzakach i nikt cie może wtedy nie zauważyć ale jeżeli oddasz strzał to lepiej z tamtąd uciekaj.

Czołgi lekkie mają mało wytrzymałosci w porównaniu do ciężkich.Więc taki KW gdy lecisz np: BT2 gdy cie trafi odrazu padasz.Czołgi lekkie jak i inne najbardziej wytrzymały maja przód a niewytrzymały tył.Więc jeżeli nawet najgorszy czołg z mapy trafi cię w tył zabiera ci 40% wytrzymałości.

Czołgi lekkie są dobre ponieważ sa szybkie.I to pomaga im w walce z czołgiem ciężkim ponieważ czołg ciężki zanim obróci armate ty zdążysz być już za nim i wtedy walisz mu w tyłek.Możesz też zataczać koło niego koła co też pomoże ci z nim wygrać.

Czołgi lekkie pozwalają ci przejść na czołgi średnie,ciężkie,artylerie,niszczycieli.

Jeżeli jesteś sam na sam z niszczycielem czołgów jedź zygzakiem a będziesz mial więcej szans na rozwalenie go.Zataczaj też koła jak jesteś koło niego bo on nie może ruszać lufą i nie będzie mógł cię trafić.

Czołgami lekkimi też możesz wykryć szybko przeciwników gdy masz szybki czołg jedziesz gdzieś zboku zygzakiem i wykrywasz przeciwników wtedy artyleria wie gdzie ma strzelać.

Pierwsze co kupuj w czołgu to Radio,Silnik,Zawieszenie,Działa,Wieze

To już koniec myślę ze ten jest bardziej rozbudowany ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano
Czołgi lekkie pozwalają ci przejść na czołgi średnie,ciężkie,artylerie,niszczycieli.

To jest chyba jasne.

Reszta ujdzie w praniu.

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

To jest chyba jasne.

Reszta ujdzie w praniu.

Oban troche mnie wkurzasz.

Nie dla kazdego to jest jasne.

Reszta ujdzie w praniu?Komentujesz jakby twoje poradniki bylo o 200% lepsze.

Wez się troche ogarnij radze ci na przyszłość bo z takich charakterem daleko nie zajedziesz.

UggNk9.gif

Opublikowano

Nie uważam, że moje poradniki są lepsze. Po prostu nie podoba mi się styl twojego pisma.

W tekście pojawia się wiele błędów stylistycznych i interpunkcyjnych. Budujesz bardzo długie, chaotyczne zdania, przykład:

Jak już mówiłem czołgi lekkie są małe więc możesz się schować prawie wszędzie.Pomaga ci to w walce z przeciwnikami gdyż możesz się shować cały w krzakach i nikt cie może wtedy nie zauważyć ale jeżeli oddasz strzał to lepiej z tamtąd uciekaj.

Co do samego poradnik to jest dobry i nic mi więcej w nim nie trzeba.

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano
Najszybszym czołgiem w grze jest Leopard,można nim jechać 68km i szybko możesz dojechać do bacy przeciwnika nim.Drugim czołgiem szybkim jest Luchs II,który jedzie 60km na godzine ale wolno się rozpędza.A trzecim czołgiem szybkim jest BT2 który się naprawdę bardzo szybko rozpędza i jedzie max 55km na godzine.
Ja pierdole... Czy zrobisz w końcu jakiś poradnik, w którym dokładnie coś sprawdzisz zanim coś napiszesz? Jak na razie maksymalna prędkość w grze to 72 km/h (o ile się nie mylę) i jak dla mnie leopard to jest małe gówno na gąsienicach (osobista opinia). Twórcy zapewniają, że czołgów szybszych niż 80 km/h nie będzie tym samym już na starcie nerfiac amerykańskiego Hellcata.

Popraw to wstawiając informacje o matchmakingu itp. bo jak puki co możesz liczyć TYLKO na krytykę i śmiech.

Coś czuję, że ktoś wyczerpie na mnie limit minusów :)

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Oban troche mnie wkurzasz.

Nie dla każdego to jest jasne.

Reszta ujdzie w praniu? ( odstęp ) Komentujesz jakby twoje poradniki byly o 200% lepsze.

Weź się troche ogarnij radze ci na przyszłość bo z takich charakterem daleko nie zajedziesz.

Oban ma racje, jego poradniki są lepsze, a twoje to dosłownie groch z kapustą z dodatkiem przeterminowanego bigosu.

Poprawiłem pisownie w twojej wypowiedzi, widzisz i nie grzmisz, a na innych się wydziera, "ę" sobie odpuściłem,

Twoje poradniki aż szkoda umieszczać w spisie, ogarnij to trochę, bo robisz to chyba tylko żeby zbić warny.

PS: nie podlizuje się obanowi, tylko przyznaje mu rację, twoje 1000 spamerskich postów nie robi z ciebie "fajnego".

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Oban ma racje, jego poradniki są lepsze, a twoje to dosłownie groch z kapustą z dodatkiem przeterminowanego bigosu.

Poprawiłem pisownie w twojej wypowiedzi, widzisz i nie grzmisz, a na innych się wydziera, "ę" sobie odpuściłem,

Twoje poradniki aż szkoda umieszczać w spisie, ogarnij to trochę, bo robisz to chyba tylko żeby zbić warny.

PS: nie podlizuje się obanowi, tylko przyznaje mu rację, twoje 1000 spamerskich postów nie robi z ciebie "fajnego".

1000 postow?A czy ja kur uważam sie za fajnego?I myslisz ze bije posty by miec te 1000postow?

Nie obchodzi mnie to ze nie dodasz ich do swojego niby "zajebistego" spisu -_-

UggNk9.gif

Opublikowano

Ja pierdole... Czy zrobisz w końcu jakiś poradnik, w którym dokładnie coś sprawdzisz zanim coś napiszesz? Jak na razie maksymalna prędkość w grze to 72 km/h (o ile się nie mylę) i jak dla mnie leopard to jest małe gówno na gąsienicach (osobista opinia). Twórcy zapewniają, że czołgów szybszych niż 80 km/h nie będzie tym samym już na starcie nerfiac amerykańskiego Hellcata.

Popraw to wstawiając informacje o matchmakingu itp. bo jak puki co możesz liczyć TYLKO na krytykę i śmiech.

Coś czuję, że ktoś wyczerpie na mnie limit minusów :)

Czemu miał bym cie minusowac?Powiedziałeś prawde i oto chodzi i powiedziales co mam poprawic itp doradziles mi :D

Zamiast - dostaniesz + xD

UggNk9.gif

Opublikowano
Nie prawda, najszybszym czołgiem lekkim jest T50-2, wycyska 72 km/h.
Tak samo jak A-20, VK 2801, T2LT i na pewno jakiś inne czołgi. Kolejny mądry?

I tak btw. Czy T-50-2 i VK 2801 mają drążki skrętne?

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...