Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie | Pomoc] Nie moge dolaczyc do serwera choc jest on aktywny.

TheBestia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

opisze tutaj pewien problem a mianowicie czasami mam tak, ze wchodze w coda, ulubione serwery, pokazuje mi sie lista serwerow ale niektore z nich nie maja tak jak zwykle swojej nazwy, kolorkow itp, tylko zamiast tego pojawia sie adres IP pisany biala czcionka, w statusie pokazuje sie ilosc graczy, mapa itd natomiast ja nie moge dolaczyc, po probie polaczenia mam Oczekiwanie na polaczenie, i tak w nieskonczonosc

zazwyczaj nie zwracalem na to uwagi ale wlasnie teraz stalo sie tak z serwerem na ktorym gram zawsze i to sklonilo mnie do napisania tego posta, dodam ze w COD 4 dzialo mi sie czasem podobnie, np niedawno wbilem na 4 bo dawno nie gralem i polowa serwerow tak wygladala

czesto jest tak ze po jakims czasie znow moge dolaczyc do serwera

ma ktos jakies pomysly? z gory dzieki

pozdrawiam

Buns_boat.gif?

Fajnie kręcą? Daj plusek.jpg:)

Opublikowano

jeżeli widać IP zamiast nazwy to znaczy, że serwer nieczynny. Pewnie po jakimś czasie go włączają aczkolwiek nie koniecznie.

Pozdrawiam.

szefmarcin.png

Opublikowano

faktycznie, kiedy nie wlacze to tyle samo graczy i ta sama plansza, najwidoczniej pokazuje status z chwili kiedy serwer wylaczyli

pozostaje czekac

Buns_boat.gif?

Fajnie kręcą? Daj plusek.jpg:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...