Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zrobić Serwer Dedykowany 24/7 ?

TheKamilZiom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie stać mnie właśnie chce darmowy serwer 24/7 bo na moim serwie hamachi gra dużo osób ale ja jestem tylko 2h na kompie POMÓŻCIE

Mam serwer Minecraft Mój system to Windows XP

Opublikowano

Za darmo nie będziesz miał dobrego serwera, jedynie coś jak myshell. Konfiguracja tego jest podobna, znajdz hosting i tutaj wejdź:

http://www.mpcforum.pl/topic/444388-tut-jak-zainstalowac-serwer-18-pre-release-na-myshellpl/

Opublikowano

Jak chcesz naprawdę tani serwer to skorzystaj z hostingu ownserver.pl W serwerowni Francuskiej biorą 1.50 za slot... lagów nie ma, dosyć często crashuje. Możesz kupować od 5 slotów ! - 7.50

Opublikowano

Myshell.pl - została wyłączona JAVA, ponieważ serwery były zbyt przeciążone... Tak jak mówiłem tani dedyk ? - ownserver.pl, innej możliwości nie widzę na razie.

Opublikowano

tani i dobry serv dedyk (...) i na tym temat się kończy bo są tanie servery dedyka ale nie za dobre . A jeżeli chodzi do dobre servy dedyk na dobrych parametrach to cena jest wysoka

a jak chcesz zaryzykować to polecam 1&1 ale to jest ryzyko bo potem musisz usunąć server przed 3 miechami

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Nie musisz kupować całego dedyka -.- Jeśli nawet masz już kasę, to możesz skorzystać z firm takich jak np. SoRed.pl (MyCraft na nich stoją !!). Dostajesz za 65 zł 2 GB I rób z nimi co chcesz - sam przydzielasz sloty itp.

• 1 rok później...
Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak darmowy 24/7, nawet jak kompa będziesz zostawiał to to nie będzie za darmo, bo prąd kosztuje biggrin.gif

Da się zrobić 24/7 darmowy tak zwany dedykowany serwer minecraft tylko cienżko znaleść hosting ,który ci udostępni 24/7 :(

ale jest jeszcze darmocraft.pl ale jest jeden minus musisz zaprosić 15 przyjaciół na tą strone żeby ci odpalili

Opublikowano

@UP

Lepiej spróbować zaprosić tych kilku przyjaciół, niż płacić ;)

@TOP

Za darmo dedyka nie postawisz. Jeśli chcesz mieć taki server, to tylko hosting - płacisz więcej, dostajesz lepsze servery.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Zapraszam do sprawdzenia naszej oferty na CratHost.pl gdzie oferujemy serwery Minecraft 24/7. Ma Pan możliwość wyboru wersji serwera, dostępna jest nawet 1.8.1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...