Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Knight Online v. EUROPEJSKA !

GacuuŚ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jest juz beta KO EU !! oficjalny knight online Europejski juz 11 listopada startuje narazie jest beta wszystkich chce zaprosic do gry (

http://www.nttgame.com/

) zapraszam o to strona ;)

GaceekTV_signature_800x250.png

Opublikowano

a boolo mi ten link juz dawał , połowa CW sie zwali , wiec scamerow bedzie za duzo , juz zdecydowanie wole z turkami i latynosami grac.

szkoda czasu ogolnie.

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

to priv czy ten zapowiadany przez k2 ?

na pewno nie będzie prowadzony przez K2 i G1 bo to będą 2 osobne KO jak TWKO/JPKO/KRKO i inne tego typu

przede wszystkim wszystkie bugi jakie spotkaliście na USKO nie będą widoczne na EUKO ponieważ jak na razie ekipa stara się oto by dobrze się grało

czyli krótko mówiąc praktycznie wszystko działa. Beta startowała 11 października i trwała do 16 października. Nie mogę również zgodzić się z informacją z pierwszego postu że 11 listopada rusza ponieważ jest to błędne info, oficjalny start jest zapowiedziany na 1 listopada jeżeli wystąpią jakieś problemy to na pewno nas poinformują o tym. Ogółem polacy zbierają się na pierwszym serwerze no i będzie można spotkać na prawdę wiele dobrych i legendarnych ekip takie jak Dont4sk, 4skMe, Oblivion, MementoMorii, nie wiadomo jeszcze jak będzie z EternalKnights_PL kto ma już kilka lat za sobą w KO to na pewno kojarzy te clany.

Ogólnie sam jako gracz zapraszam wszystkich do gry, na pewno będzie dobra zabawa szczególnie na start (wszyscy będą mieli w sumie równe szanse :))

Wróg twojego wroga to twój przyjaciel.

Im więcej wrogów tym większy zaszczyt.

Opublikowano

clany znane. w sumie mozna zobaczyc . moze zmontuje się jakas ekipa do pogrania.

nie wiem czemu , ale teraz nie moge sie zarejestrowac .

Opublikowano

a co dokładnie masz?

a jak clanu szukasz to wejdź na forum www.europeko.fora.pl to jest naszego clanu na pewno się załapiesz :)

Wróg twojego wroga to twój przyjaciel.

Im więcej wrogów tym większy zaszczyt.

Opublikowano

a co dokładnie masz?

a jak clanu szukasz to wejdź na forum www.europeko.fora.pl to jest naszego clanu na pewno się załapiesz :)

ok popatrze. heh juz widze kilka znajomych ^^

tylko mam pytanie exp rate jest taki jak na usko ?

bo po privach czuje ze ciezko bedzie z expem :P

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...