Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[UWAGA]Nie grajcie na iMetin2 przez Kamer moda !

inside ™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yo .

Piszę ten temat , iż chcę was ostrzec przed banem na serverze imetin.pl , za gre na kamer modzie .

Nie wiem jak się to stało .. ale zalogowałem się na postać , i pomyślałem .. a co tam pobiore sobie waithacka R3 , po pobraniu wklejam index itp .. wchodze a tu przy logowaniu 3 kropki .. czyli off .

:D

Na ich stronie pisze mi że nie mam dostępu do tej strony .

Tak więc jak macie jakiś dobry lv, to radze nie logować sie przez moda .

pozdrawiam .

:D Licze na + za info ^^

Opublikowano

A wie ktoś jak w ogóle wykrywają (nie tylko tam), że ktoś gra przez moda?

Czy to jest tak, że w kliencie serwa jest coś umieszczone i GM może sprawdzić czy to ma gracz? Czy to mod ma coś w sobie co od razu widać?

I nie mówię tu o tym, że widać jak ktoś czituje/boci przez moda tylko normalnie gra poprzez moda.

__

Opublikowano

moda nie da się wykryć jeśli zmienisz nazwe launchera na taką jaka jest w kliencie serwera.

może nie możesz wejsc na ich strone ani serwer bo ci firewall zablokował. wątpie żeby mieli coś takiego lub tak banowali

Opublikowano

Każdy mod, cheat itd. niesie za sobą możliwość otrzymania kary za jego używanie, niestety... Zamykam, bo każdy używa hacków na własną odpowiedzialność i chyba każdy się z tym liczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...