Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoT-ciężki żywot czołgisty,małe płace ;)

fatumboba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich! Jako iż postanowiłem wrócić do WoT po długim okresie to mam do was jedno pytanko ;) Kiedyś tam już wbiłem IS-3 no i z tego co pamiętam troche sie namęczyłem. Ale nie o exp mi tutaj chodzi. Chodzi mi tu o srebrniki. Wiadomo,można kupić sobie Lowe i cieszyć się z 60k za runde,ale po co mi wydawać tyle kasy na zwykły czołg? Ze względu że są tu ludzie którzy grają w WoT cały czas napiszcie w jaki sposób szybko zarobić troche srebra na IS-3. Z jakich innych czołgów korzystać? Dodam,że aktualnie w garażu stoją u mnie IS-3,KW (107mm), PzKpW III Ausf.

Opublikowano

ja proponuje ci kupić czołg tieru 5 osobiście mam pzkpf 4 mega czołg do zarabiania hajsu 2 czołgiem może być stug III ;) chyba że lubisz ciężkie czołgi to KW 2 z działem 107mm

Dlaczego tieru 5 ponieważ mniej wydasz na naprawę czołgu i po każdej wygranej jesteś na +15k do przodu o ile masz premium bez premium to tak z 10k

Opublikowano

Pz IV wymaksowany i załoga 100% to nawet 25k bez premki jak w moim przypadku. Mi się nim bardzo przyjemnie gra.

Z rosyjskich T-34 czyli "RUDY"

Amerykańskie M4 Sherman.

Wszystko to oczywiście 5 tier.

imetin_logo.png

Opublikowano

Wszystko masz tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/450071-q-jak-zarabiac-skutecznie/

Nie pisz kolejnego tematu, ponieważ już było takie pytanie. Jeśli chcesz coś jeszcze wiedzieć o zarabianiu to zapraszam tam.

Cls

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...