Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawa gra (poszukiwania)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje ciekawej gry dowolnego gatunku z świetnym klimatem która mnie wciągnie na wiele godzin.

Grałem w Gothica(wszystkie części) ,Kotora(I i II) , Tes(morrowind i oblivion) Fallout(1,2,Tactic,3 z DLC i New vegas) ,Sacreda ,Diablo (I i II LOD) ,Call of duty(wszystkie części),Medal of Honor(wszystkie części) ,Mafia(I i II),Ojciec chrzestny (I i II) to część gier których mnie najbardziej wciągnęły a i nie interesują mnie żadne mmorpg .

Z góry dziękuje nagradzam +/-

RMCF

Opublikowano

Ja proponuję, Wiedzmina, Duken Nukem, Zombie Driver...

Mnie wciągneły ;p

a właśnie ;D Wiedzmina I i II przeszedłem i Duken Nuken 3d i forever też ale to zombie driver chętnie obadam :D

RMCF

Opublikowano

Dead Island, Battlefield-all części, Deus-Ex-bunt ludzkości, Homefront, Metro 2033, Red Orchestra i Red Orchestra 2, Poczekaj na BF3 :D, NFS:HP, AVP2010, Far Cry 1 i 2, Beowulf- The Game,Władca Pierścieni- Podbój, World of Tanks :D

Czy to tak Dużo Kosztuje? Kliknij+

Opublikowano

Heh. Zagraj w Need for speed fajna gra Harrego pottera ,znam taką gre ale nie wiem jak się nazywa chyba : Tom Clyne coś takiego :D (Jak ktoś zna niech mnie poprawi),

Twierdza Deluxe. Już nie mam pomysłu ;d

Opublikowano
Heh. Zagraj w Need for speed fajna gra Harrego pottera ,znam taką gre ale nie wiem jak się nazywa chyba : Tom Clyne coś takiego :D (Jak ktoś zna niech mnie poprawi),

Twierdza Deluxe. Już nie mam pomysłu ;d

Chodzi Ci zapewne o te gry:

1.Tom clancy's splinter cell conviction

2.Tom clancy's rainbow six vegas

3.Tom clancy's ghost recon 2

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Polecam zagrać w: Killinf Floor'a, Portal'a 2(ale wcześniej w 1. część, jeżeli interesują Cię gierki logiczne. Właśnie przeszedłem 2. cześć bo wcześniej nie miałem czasu:/ Naprawdę zaj....ista). Dead Ajlend'a, Left 4 dead'a (w 1. i 2. cześć), F.3.A.R, tak jak wyżej: Max Payne[w 1. i 2. część(nie długo powinna też wyjść 3)] i jeszcze Dead Rising 2.

76561198039595471.png

Opublikowano (edytowane)

Polecam zagrać w: Killinf Floor'a, Portal'a 2(ale wcześniej w 1. część, jeżeli interesują Cię gierki logiczne. Właśnie przeszedłem 2. cześć bo wcześniej nie miałem czasu:/ Naprawdę zaj....ista). Dead Ajlend'a, Left 4 dead'a (w 1. i 2. cześć), F.3.A.R, tak jak wyżej: Max Payne[w 1. i 2. część(nie długo powinna też wyjść 3)] i jeszcze Dead Rising 2.

z tych co podałeś przeszedłem tylko Killing Floor-a i Dead rasing 2 ale to wypróbuje za jakiś czas bo teraz młócę w jedi knight outcast (ostatnia misja :D) i zaraz zaczynam jedi academy ;D ale czekam na dalsze propozycje gier ;D!

A zapomniałem każdy otrzymuje plusy/minusy!

Edytowane przez koller44

RMCF

Opublikowano

Obserwując kolegów UP zgadzam sięz nimi, ale dodam znakomitą serię gier, przy których spędziłem wiele godzin, nocy, dni, a nawet lat.

Seria HEROES: Might of Magic!!!

oraz polecam:

-Assassin's Creed (all)

-Half-Life 2

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano (edytowane)

@wisniaboss à propos: ,,-Half-Life 2 '' to polecam zagrać we wszystkie części tzn. H-L 1, H-L2, H-L2: Epizod pierwszy, H-L2:

Epizod drugi i H-L: Last Coast(najlepiej w cały Orange Box bo w jego zostaw wchodzą właśnie te gry). A jeżeli interesując Cię też gierki typu CS 1.6 lub COD to polecam zagrać w darmową gierkę: Alliance of Valiant Arms(A.V.A) naprawdę niezła. A no i bym zapomniał: Polecam zagrać w Hitman'a czyli w cześć: agent 47, cichy zabójca, kontrakty, krwawa forsa

Sorry za oftop ale jakby co to mój nick na steam to: يzpعنiم I Wó-Dżitsu aka. w

Edytowane przez SZPENI0

76561198039595471.png

Opublikowano

Hmm może stare ale jare..

- Warlords Battlecry I, II, III (Wszystkie części są wyśmienite, ale jednak II według mnie jest najlepsza ;) )

- Divine Divinity ( Zdecydowanie wspaniała gra o super fabule )

- Beyond Divinity ( Kontynuacja Divine )

Te gry nie są nowe i nie mają pro elo elo grafiki, z tego co czytałem w Twoim pierwszym poście to szukasz raczej gier z klimatem. Więc sprawdź moje propozycje.

Pozdrawiam.

Opublikowano

dodam jecio serię Warhammenr 40k, a szczególnie Mark of Chaos, Dawn of War II i Space Marine

oraz poleciłbym ci jecio:

Just Cause (I i II)

Bitwe o Środziemie II

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano (edytowane)

A więc tak... Z tych popularniejszych gierek polecam Ci ''Prince of persia'' (Każdą część ;]) Wiedźmin... Oraz gierkę która mnie dość mocno wciągnęła

The Elder Scrolls IV: Oblivion

Edytowane przez Keita
29lxrgx.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...