Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC] Trochę pomocy przy serwerze.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem w trakcie stawiania serwera i mam problem z paroma rzeczami:

a)Pierścień teleportacji - wgrywałem już z paru źródeł i zawsze kończy się to brakiem rezultatu(oczywiście robię według tutoriali) Potrzebuje pierścienia z questem który daje skile na P.

b.)Czy przy zmianie itemów w shopie da się jakoś usunąć całą zawartość sklepu i dodawać ją powoli na nowo?

c)Własne hasło do konta - szukałem i nie znalazłem porządnego tutoriala a bez szczegółów nie będę grzebać w navicacie(nie chcę znowu uszkodzić bazy danych).

d)Da się dodać lvl przy nicku tak aby był już wgrany w server i nie musiał każdy osobno grzebać w cliencie?

Wyprzedzę wypowiedz moda i denne komentarze. Zdaje sobie sprawę z tego iż gdzieś są takowe tutoriale i odpowiedzi na moje pytania, lecz ich nie znalazłem i stąd moje zapytania a w stawianiu servera jestem świeży.

osew46.jpg

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

2.Tak ,wystarczy że usuniesz wszystkie itemy z handlarza który ma np przypisaną 1 (handlarz bronią) usuwasz wszystkie linijki środkowe

które ma npc 1 i dodajesz jak chcesz .Tylko pamiętaj o jednej zasadzie od lewej do prawej.Najczęściej

po zapisaniu wpieprza się 0 przed pierwszy item i potem nie widać co ma w shopie ,NPC wystarczy usunąć te 0 i gra .

To jest ukryta treść, proszę

4.Level nie jest dodawany do ''clienta'' maxymalnośc levela ustawiona jest w game <--w clientcie jest już ''dodany'' więc nic nie muszą grzebać =)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...