Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Worms 4:Totalna Rozwałka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mam problem w Sprawie Worms 4. Podczas gry obcina mi kawałek ekranu. Kombinowałem z rozdzielczoscia ale nic. Prosze o szybka odpowiedz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam Mam problem w Sprawie Worms 4. Podczas gry obcina mi kawałek ekranu. Kombinowałem z rozdzielczoscia ale nic. Prosze o szybka odpowiedz

Poprosta ta gra jest tak stara, że nawet nie obsługuje wyższych rozdzielczości. Ale problem w sterownikach karty graficznej. W jej ustawieniach gra ma rozdzielczość 1280x1024 (chbya dobrze kojarze) i jeśli masz większy monitor ( większa rozdzielczość ekranu) to ci poprostu obcina to czego gra nie obsługuje. Ja też tak mam. Nie ma na to rady, gdyż gra rozciągnięta wygląda potwornie źle. nie polecam opcji rozciągania

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...