Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z battle nettem

patryk34x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chcialem powrucic do gry Diablo 2 LOD po 3 letniej przerwie. Zainstalowalem D2 a nastepnie dodatek LOD i uruchomilem po kliknieciu w bn wyskoczyl mi blad ( screen ) Chcialem dodac ze przy wlaczaniu d2 lod wyskakuje mi dziwny komunikat ( screen ) 4 razy reinstalowalem gre za 1 razem path sie sciagnol a nastepnie klikajac w bn wyskoczyl mi jakis inny blad z cd key'em ( wiec probowlaem reinstalacje ). Internat dziala poprawnie wiec nie wiem co to moze byc za przyczyna :/ Czy jakeis ustawienie internetowe czy co? Szczerze mowiac nieznam sie zabardzo na ustawieniach wiec jezeli ktos mial taki przypadek lub wie co z tym zrobic to prosze o podzielenie sie ze mna info. Z gory dzieki za pomoc :] !!!

post-147684-0-42516200-1318347532_thumb.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Drogi gregori1997 popatrz na datę tego posta 11 października. Na drugi raz nie odgrzebuj starych postów.

Patryk34x czy masz kupionego orginalnego Diabełka? Czy może używasz cd-key'a z internetu, jeśli nie masz kupionej gry to nie zagrasz na battlenecie - proste jak drut.

Klucz CD to koszt 19 zł, mając klucz grę możesz pobrać za darmo ze strony blizzardu.

Jeśli jednak masz kupioną grę i pojawia ci się ten komunikat, może to być wina antywirusa bądź zapory windowsowskiej. Spróbuj na czas gry wyłączyć antywirus / zaporę.

Mam nadzieję że udało mi się wszystko objaśnić.