Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] jaki czolg kupic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!

Mam problem bo nie wiem jaki kupic czolg T46 czy PZ III Ausf. A.Kasa nie gra roli.I chciałbym jeszcze abyście brali pod uwagę od tych czołgów ich następstwa.

Za odp +

1365425281-U294119.png

Opublikowano (edytowane)

Ale T-28 (Pisz z myślnikiem, bo nie ma czołgu T28. Ruskie czołgi mają myślnik.), jest słaby (chyba, że z lufą 85mm). Już KW będziesz koksił, ale tak jak pisałem - tier IV zmusi Cię do zakupu premium, nie ważne jakie drzewko będziesz rozwijał.

Edytowane przez Sullyer.
Opublikowano

Ale T-28 (Pisz z myślnikiem, bo nie ma czołgu T28. Ruskie czołgi mają myślnik.), jest słaby (chyba, że z lufą 85mm). Już KW będziesz koksił, ale tak jak pisałem - tier IV zmusi Cię do zakupu premium, nie ważne jakie drzewko będziesz rozwijał.

Nie masz racji. sam grałem T-28, jest troche cienki ale potem z KW jest lepiej, ci z premium sie najzwyczajniej poddają a wyjście "odchudzające portfel" jest dla mięczaków, grałem nawet M3 Lee mam już T29, KW i zaraz kupuje JadgPz IV, NIE chcę cie obrazić tylko chce powiedzieć że takie wyjście jest oznaką braku cierpliwości i chęcią otrzymania " Wszystkiego Naj Naj jak NAJszybciej" czyli tak zwana metoda NNN

T-28 = IS, dobre czołgi

Ausf = troszkę udręka wolałbym 35 (t)

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Dzienki za rady plusy będą jutro ponieważ teraz pisze z komórki.A i pytanie do przedmówcy ile zarabiasz na 1 bitwę t-28 i ile kosztuje naprawa?

1365425281-U294119.png

Opublikowano

to co dałeś na screenie to istnieje w grze ale jest to T95.... <_< . T28 wygląda można powiedzieć jak połowa T95. a co do Sullyer to masz po części rację i nie... co prawda ja sam już na 5 tierze kupiłem premkę ale w klanie w którym jestem są ludziska co NIGDY nie mieli premki a mają 9 tier np. mój kolega z klanu Zimny ma E-75 na maxa i wbił je bez premki może nawet E-100 wbije bez premki ale wiadomo premka ułatwia a właściwie motto gry mogło by być takie: gra za darmo ale jak grasz za darmo to się męcz... Ale jak już ktoś raz kupi premkę na około 7-10 tier to już zawsze będzie chciał mieć premkę.... bo ja kupiłem pierwszą premkę na 2 miechy na 5 tierze i więcej nie chciałem kupować bo jakoś różnicy nie widziałem między premką a darmowym... ale gdy skończyła mi się premka na 8 tierze to odrazu inaczej no i wiadomo kupiłem znowu premkę :) tym razem również z nabytkiem premium tankiem 8 tier Typ 59 który się (mówiąc ładnie) bardzo fajnie sprawuje.

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Opublikowano

Każdy czołg jest inny. Jeśli lubisz zwrotność i prędkość wybierz Rosyjskie czołgi. Ktoś inny powie, że to Niemieckie są lepsze, bo mają gruby pancerz. Jabłko nie jest lepsze od gruszki, ani gruszka nie jest lepsza od jabłka ;)

Można co najwyżej podać parametry czołgu, żeby każdy wiedział jaki jest, ale nie mówcie, że jest lepszy od ...., bo każdy lubi co innego.

Zamykam, ponieważ problem jest już rozwiązany i robi się nie potrzebny offtop ;)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...