Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest szansa na bana?Kupione konto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest szansa ze moge dostac bana na swoje konto glowne, jesli od kogos kupilem postac, na ktorej ktos uzywal hackow typu fishbot czy kamer mod?

Prosze o odpowiedzi ludzi ktorzy sie znaja, a nie takich co bana nigdy nie dostali tylko sieja plotki.

Opublikowano

Jeśli ta Twoja postać główna jest na tym samym e-mailu co ta postać którą kupiłeś tak a jeśli jest na innym to nie dostaniesz na tą główną postać

316b4wgcc5pk8.gif316b4wgcc5pk8.gif
Opublikowano

Szansa jest duża ponieważ będziecie mieć to samo IP i wgląd do logów postaci, gdzie ktoś korzystał z cheatów. Moim zdaniem nie opłaca się kupować takiego konta.

Opublikowano

wlasnie to jest,kupujac czyjes konto ryzykujesz banem.

Nie wiesz czy tamta osoba uzywala hackow lub cos.

Moze te konto nie zostalo utworzone na twoim IP ale i tak GM sie skapnie, poniewaz zobaczy z jakiego kompa grasz i wtedy zobaczy tez twoje glowne konto.

Opublikowano (edytowane)

Up

Akurat za bany odpowiada sytem banowania, ale sam nie wiem jak dziala wiec pytam T_T

Moze sie ktos jeszcze wypowiedziec ???

Czy moze komu sie zdazylo ze uzywal hackow na jakims koncie, po czym gral na swoim glownym i kiedy przyszlo co do czego ban dostal tylko na konto z hackami a na swoje gowne nie.

DODAM ZE KONTA SA NA OSOBNYCH MAILACH :)

Edytowane przez keres
Opublikowano (edytowane)

No wlasnie, tez czytalem o powiazaniu kont z mailem.

Czekam nadal na wypowiedzi ludzi ktorzy mieli podobna sytuacje.

A moze ktos ostatnio z was dostal bana za fb ?

I moze powiedziec czy poza kontami o tym samym mailu, dostal jeszcze na inne?

PRZYPOMINAM, ZE GM NIE MA NIC DO GADANIA, BANUJE OBECNIE SYSTEM !!

Edytowane przez keres
Opublikowano

spoko nie bedzie bana ..

dostaniesz bana tylko na konto na którym miales hacki , znaczy sie na którym były uzywane hacki :D

zmien maila i tyle . jak dostaniesz bana wytłumacz w support ze dostałęś konto , albo masz osiedlowy net (w sesie masz tez kolegów na tym samym necie=czyli takie samo IP i juz l[

Opublikowano (edytowane)

Ja dostałem bana za zalogowanie się jednorazowo na konto kolegi gdzie używał kamermoda i gdy go złapali dostał bana On i Ja. :(

i to na wszystkie konta

Edytowane przez Leximus
Opublikowano
Witaj xxxx,

Jeżeli nastąpi zmiana adresu e-mail i nie będzie do tego czasu konto zbanowane, to blokada nie nastąpi jeżeli nie będziesz używał niedozwolonego oprogramowania.

Z poważaniem,

Taka odpowiedz dostalem od gm :]

Wiec w razie czego mam sie na co powolac.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...