Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Craftserve problem z mapą

DyniekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Mam problem mam swój serwer na craftserve ale chce wgrać escape żeby sobie go przejść wraz z kumplami i tu pojawia sie problem weszłem FAQ jest tam jak to zrobić loguje sie na FileZilla przeciągam mape wysyła sie jest ok zmieniam nazwe mapy na taką jak sie nazywa i jest jakaś dużo inna mapa Nie wiem co zrobić odrazu mówie że chodzi o coś w stylu że chce wgrac swoją save na serwer pomocy

Opublikowano

Miałem podobny problem. Wgrałem mapę escape (chyba Parkour Legends) przez FTP i pojawiłem się w zupełnie innym miejscu, niż na tej samej mapie na Single Player. Utraciłem mapę mojego serwera a nic nie osiągnąłem. Czy ktoś wie co zrobić?

Jeśli pomogłem, kliknij "Lubię to"

arturb.jpg

by xamizo

mca.png

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Może to ta sama mapa, tylko jesteście w innym miejscu? Jak coś to /tppos kordy :P

Jak wgrywacie nową mapę i serwer jest off to nie ma szans żeby była inna chyba że coś źle robicie.

Opublikowano

Prawdopodobnie spawnujecie się na spawnie który ma koordynaty z waszej starej mapy, sprawdź koordynaty spawnu escape'a czy czego tam na singlu i użyj komendy /tp <nazwa gracza> <x> <y> <z>

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...