Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam taki kod :

To jest ukryta treść, proszę

Jak probuje odpalic ff normalnie widocznego to ok , ale jak dopisze true to mam zwieche :/. Pomaga jedynie alt+ctrl+delete. Moj system to win7 64bit. Ktos ma jakis pomysl ?

Edytowane przez adik_123
Opublikowano

to juz raczej twój problem bo przy wyłączonych wszystkich innych addonach do ff powinno działać

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

- Absolutnie odradzam korzystać z FF.au3

- Jeśli już musisz korzystać z tej biblioteki, nie odpalaj FF'a w trybie hidden.

- Ale, naprawdę, przerzuć się na IE.au3

I tyle. Funkcja _FFStart jest tragicznie napisana - odpalanie "ukryte" polega na zablokowaniu input'u za pomocą BlockInput() (otwórz plik FF.au3 i wyszukaj BlockInput a zobaczysz w czym problem).

Jest to tragiczne rozwiązanie z którego nie można krozystać.

Napisałem kiedyś funkcję, która działa lepiej, zamieściłem ją gdzieś tutaj na forum w bardzo podobnym temacie. Możesz szukać :)

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano (edytowane)

- Absolutnie odradzam korzystać z FF.au3

- Jeśli już musisz korzystać z tej biblioteki, nie odpalaj FF'a w trybie hidden.

- Ale, naprawdę, przerzuć się na IE.au3

I tyle. Funkcja _FFStart jest tragicznie napisana - odpalanie "ukryte" polega na zablokowaniu input'u za pomocą BlockInput() (otwórz plik FF.au3 i wyszukaj BlockInput a zobaczysz w czym problem).

Jest to tragiczne rozwiązanie z którego nie można krozystać.

Napisałem kiedyś funkcję, która działa lepiej, zamieściłem ją gdzieś tutaj na forum w bardzo podobnym temacie. Możesz szukać :)

Niestety , ale tym razem ff.au3 to koniecznosc i szczerze to o wiele latwiej mi z ff.au3 pracowac dzieki funkcji _FFXpath , w ie.au3 jest z tym duzo trudniej. Ten bardzo podobny temat to byl rowniez moj temat , ale nie poradzilem sobie wtedy z ta funkcja co napisales , ciagle mi errory wyskakiwaly :/

Edytowane przez adik_123
  • Dodaj nową pozycję...