Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z podpięciem się pod dany problem. A dokładniej, z wysłaniem danych pakietów jako proces.

Czy dll-injection umożliwi mi podpięcie się pod otwarty socket i wysłanie pakietów? Dodam, że _TCPSend poległ na tym zadaniu. Nie chodzi mi o gotowe rozwiązanie, ponieważ jestem pasjonatem programowania, i większość języka nauczyłem się z pliku pomocy. Chodzi mi o wskazówki.

Dodatkowo, szerokie grono użytkowników AutoIt zapiera się rękami i nogami, że jakakolwiek próba tego rodzaju nie jest możliwa w tym języku. Niestety, nauczyłem się już, że większość rzeczy niemożliwych jest jednak możliwa. Czy mam racje i w tym przypadku?

Więc, posiadam dokładny pakiet w formie binarnej (00 2D 3A 12 14) itd. Posiadam MainSocket, oraz średnio-zaawansowaną wiedzę o AutoIt. Czy ktoś mógłby mi pomóc w z tym?

Opublikowano

A czy EULA tej gry zezwala na takie że tak rzec autorskie modyfikacje? Radze to najpierw sprawdzić. Bo widzisz takim swoim nieodpowiedzialnym zachowaniem mógłbyś zrobić sobie lub komuś przykrość.

Opublikowano

jest możliwa, robione są boty ale nie podpinają się do procesu tylko działają jako proxy przechwytują po drodze i modyfikują pakiety ( chyba iSRO jest w autoit )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• Dodaj nową pozycję...