Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Ostatni krok tworzenie serwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Już chyba 2 tygodnie robie serwer do metin2 na plikach :

-by sherer

-by jachu pl

-2010

Jestem w ostatnim kroku mam operation time out ... lub network in urenchable i co mam dalej zrobić ?

Czyli jak odpalić serwa bo na wszystkich filmikach jest to nie dokładnie opisane.

Mam file archivera,serverinfo generator ,filezile i wiele innych takich programików ...

Proszę o pomoc .

Czeka limit + i 5*

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

Po odpaleniu serwera musisz się tylko zalogować do gry.

Aby zalogować się do gry powinieneś mieć włączone porty, stworzone serverinfo (które pakujesz do root'a) i posiadać launchera =)

W skrócie odpalasz serwer włączasz porty i się logujesz :>

Opublikowano

Po odpaleniu serwera musisz się tylko zalogować do gry.

Aby zalogować się do gry powinieneś mieć włączone porty, stworzone serverinfo (które pakujesz do root'a) i posiadać launchera =)

W skrócie odpalasz serwer włączasz porty i się logujesz :>

ale mi oto chodzi żeby ktoś mi wytłumaczył jak odpalić ale masz 5 i + za chęci ...Czekam na dalsze odp

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

Nie rozumiem Cię ;p

Przecież wiesz jak odpalić serwer, a nie wiesz jak odpalić launchera czy port map ? ;D

Napisz dokładniej w czym tkwi problem, a Ci pomogę, bo tworzenie serwera to nic trudnego, trochę wprawy i sam załapiesz ;p

Opublikowano

Nie rozumiem Cię ;p

Przecież wiesz jak odpalić serwer, a nie wiesz jak odpalić launchera czy port map ? ;D

Napisz dokładniej w czym tkwi problem, a Ci pomogę, bo tworzenie serwera to nic trudnego, trochę wprawy i sam załapiesz ;p

jak odpalić serwer czyli mam juz all zrobione ale nie wiem jak wypakowac pliki root i te innie i odpalic serwa poprawnie launcherem

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

Aby wypakować root musisz posiadać jakiś packer polecam File Archiver.

Następnie wypakuj go do C:\Documents and Settings\"Twoja Nazwa Użytkownika"

wklej tu też pliki root odpal File Archivera i naciśnij Extract, zostanie wypakowane całe root odnajdź plik serverinfo.py

wrzuć do niego swoje ip z serwera zapisz i spakuj następnie wrzuć do clienta, którym będziesz odpalał serwer :>

odpal przez launchera 2010 polecam mcncc do hamachi(testów)

Jeżeli będziesz miał problem ze zrobieniem serverinfo podeślij mi IP serwera i porty na PW to ci zrobię ;p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...