Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [PolskiPriv]Silkroad Online(Apocalypse)

Rucer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpowiem na poziomie

@Rucer - Wprowadzenie przez nich 13dgr Jest niemożliwe. Wielu ludzi nie dało rady. Musieli by (Robić szate graficzną broni+prot+acc) dodac to do bazy połaczyc to wszystko i wgl nie dali by rady

@ShadowMoon - Tak są to czyste pliki

Które zostaną poprawione ... Ty mówisz że zostaną poprawione? Nigdy nie miałeś z nimi styczności a już mówisz że poprawisz

Nie nabijaj sobie już postów proszę cię wyjdź i nie wchodź. - Nie nabijam sobie postów równie dobrze mógłbym mieć 1 czy 2 nie robi mi to róznicy żadnej

Powiedź mi co mam poprawiać jak nie mam plików u siebie? jak będę miał pliki na tym pc i będzie działało - I bedzie działało.... Myślisz że on ci da pliki urchomisz sobie exe i o dziala? -nie to nie jest tak. A jeżeli nie bedzie działać to co?

próbujesz mnie wyśmiać ale ci nie wychodzi , robisz flame war ! gdzie admin?! warna mu za prowokacja + kpiny^^ - Nie probuje cię wyśmiać próbuje pokazać czystą rzeczywistość . Nadal nie mam odp na moje pytania;]

Warna moge dostać proszę.

TIOiE.jpg

Opublikowano

Rofdzio wyjdź i nie wracaj jak to powiedział Shadow w jednym ze swoich postów moim zdaniem wszystkie twoje posty są zbędne oraz nie wytrzymujesz z zazdrości. Po co krytykować coś co jeszcze nie ruszyło poczekaj zobaczysz skrytykujesz ;f. Jeszcze chciałbym się odnieść do ceny silków trzeba przyznać że są one nie wyliczone i jest to przeciwieństwo więcej=taniej ;D tak jak zazwyczaj jest.

Grywam tam i tu ;D

IGN : Nutek/Nootek

Opublikowano

Odpowiem do was obu Nutek . Nutek nie wytrzymuje z zazdrosci? Niemam jescze czego zazdrościc .Wiem jaki jest shadow

Plimos Nasz server nie jest z kosmosu ale shadow probowal mnie krytykowac i skrytykuje i ja jego . Tyle że ja mam więcej powodów do zaczepienia

TIOiE.jpg

• Dodaj nową pozycję...